Quantcast

Per šv. Kūčias – kontrastingas vaizdas Kauno blokpostuose

  • Teksto dydis:

Šv. Kūčių vakarą Kauno apskrities pareigūnai budi patikros postuose. Automobilių srautai gruodžio 24-ąją pasiskirsto įvairiai – vienu metu nusidriekia eilės, kitu – vos viena kita transporto priemonė.

Situaciją ketvirtadienį taip galima apibūdinti Jonavos gatvėje, vadinamojoje Muravos sankryžoje ir Marvelėje esančiuose blokpostuose.

Pasak vairuotojų, įdomu tai, kad Jonavos gatvėje ir vadinamojoje Muravos sankryžoje pareigūnai tikrina tik išvažiuojančias iš Kauno transporto priemones. O tuo tarpu Marvelėje vykdoma tiek išvažiuojančiųjų tiek įvažiuojančiųjų kontrolė.

 

 

Apsuko kone 900 transporto priemonių

Kauno apskrities policija pranešė, kad nuo trečiadienio 13 val. iki ketvirtadienio 9 val. ryto Kauno apskrityje sustabdyta apie 46 tūkst. transporto priemonių, beveik 900 teko apsisukti. 

Ketvirtadienio vakarą, vairuotojų teigimu, padėtis šiuo klausimu yra šiek tiek geresnė – esą tenka apsukti vos kelis automobilius.

Nepraleido beveik 3 tūkst. automobilių

Praėjusią parą policijos pareigūnai, budintys patikros postuose, nepraleido kone trijų tūkstančių automobilių.

Policijos departamento duomenimis, už karantino reikalavimų pažeidimus surašytas 91 protokolas, iš jų postuose – septyni, tai yra tiems, kurie piktybiškai važiavo ir nevykdė pareigūnų reikalavimų.

Pažeidėjų būta daugiausia didžiosiose apskrityse – Vilniaus, Kauno, Klaipėdos.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Vyriausybės nutarimu nuo gruodžio 15 dienos iki sausio 3 d. ribojamas asmenų išvykimas už savo gyvenamosios vietos savivaldybės teritorijos ribų, išskyrus atvejus, kai vykstama dėl artimųjų giminaičių mirties ar atlikti darbo, kai darbo vieta kitoje savivaldybėje, ar dėl būtinosios medicininės pagalbos, primena ELTA. 

Judėjimo ribojimas taip pat nebus taikomas ir tais atvejais, kai vykstama į/iš oro uostą, dėl objektyviai pagrįstų neatidėliotinų priežasčių, kai vykimas į kitą nei savo gyvenamosios vietos savivaldybę yra neišvengiamai būtinas.

Eismo sąlygas sunkins plikledis

Gruodžio 24-osios vakarą šiaurės vakarų ir rytų Lietuvoje pagrindiniai valstybinės reikšmės keliai vietomis, o rajoniniai keliai daug kur padengti šlapio sniego sluoksniu, provėžoti, slidūs.

Likusioje šalies dalyje valstybinės reikšmės kelių dangos šlapios, pranešė Eismo informacijos centras.

Šiaurės vakarinėje šalies dalyje sninga. Likusioje šalies dalyje šlapdriba, vietomis lietus, tik pietų Lietuvoje be kritulių. Oro temperatūra nuo nulio iki 4 laipsnių šilumos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

J

J portretas
Juk pas mus dar milicija užtai vadinas blok postas mus valdo dar rusai pakazuka

Januk

Januk portretas
O kai lenkimšai bus vyžos?

Važiavom

Važiavom portretas
mandagūs,atidūs,bet sušalę, mergaičiukės pavargę.Leiskim juos namo,nebevažiuokim i kitą miesto galą picų.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių