Quantcast

Susivieniję Kauno tarnybos siunčia žinią: esame laimingi, nes turime vieni kitus

  • Teksto dydis:

Šiemet visi Velykas sutiksime kiek kitaip: tiek seneliai, kurių namuose šįkart netriukšmaus anūkai, tiek kulinarai ir kulinarės, kurių virtuvėse bus vienu pyragu mažiau, nes prie stalo nebesusės būrys giminaičių, tiek ir visų tarnybų atstovai bei darbuotojai, kurie palikę namuose savo artimuosius toliau rūpinsis mūsų sveikata, saugumu ir gerove.

Kauno miesto Greitosios medicinos pagalbos stotis, Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas ir logistikos paslaugų įmonė „Hegelmann Transporte“ dėkoja savo darbuotojams už jų kantrų ir šiomis dienos itin svarbų darbą bei linki visiems Lietuvos gyventojams gražių artėjančių švenčių.

Atminkime, kad nors ir negalėsime šių Velykų sutikti kartu su tėvais, seneliais ir kitais artimaisiais, tačiau svarbiausia, jog esame laimingi turėdami vieni kitus ir tuos, kurie mumis rūpinasi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ŠAUNUOLIAI !-

ŠAUNUOLIAI !- portretas
tik bendromis pastangomis nugalėsime š m ė k l ą.-- ESAME labai dėkingi TIEMS ,kurie a u k o j a s i dėl MŪSŲ sveikatos ir išgyvenimo--DŽIAUGIUOSI, kad šioje kovoje ,susitelkėme p a m i r š ę ideologines pažiūras.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Prie ko cia tas hegelmanas zurnaliste? Pasidomek ju baze Vokietijoje. Kiek guli vairuotoju viename kamb aryje, o durys uzuolaida. Uz dusa pilietis siaurom akim praso is vairuotoju 10€, Kiek jum 15min. Sumokejo susik.....hegelman uz reklama? Ko del ne daug kitu transporto ymoniu? Be to cia surasti lietuvi vairuotoja retenybe, tai daugiau ukrainieciu ir belarusu ymone, nes kogero juos lengviau prigauti.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių