Quantcast

Šokiruojantis radinys picoje sugadino apetitą

Dienraščio „Kauno diena“ rašinys

Neseniai Savanorių pr. esančioje picerijoje pietavusi Kristina Zakarauskaitė savo netikėtu atradimu pasidalijo "Facebook'o" socialiniame tinkle. Daug komentarų sulaukusi nuotrauka sukėlė diskusiją: tai provokacija ar kepėjų klaida?

Neseniai Savanorių pr. esančioje picerijoje pietavusi Kristina Zakarauskaitė savo netikėtu atradimu pasidalijo "Facebook'o" socialiniame tinkle. Daug komentarų sulaukusi nuotrauka sukėlė diskusiją: tai provokacija ar kepėjų klaida?

Patyrė šoką

Nuotraukoje matyti, kaip ant picoje esančių šviežių špinatų lapų užklijuotos etiketės su galiojimo ar pagaminimo data. "Prieš pusvalandį Kaune "Pizza Arena" valgiau picą. Ne tik, kad tokie dalykai – maiste, bet ir galiojimas pasibaigęs, kaip suprantu, o atsiprašymo neišgirdau", – socialiniame tinkle rašė mergina.

Sulaukusi komentarų, kad situacija kvepia falsifikacija, K.Zakarauskaitė atšovė: "Sakau tiems, kurie įsivaizduoja, kad neturiu ką veikti ir klijuoju kažkokius lipdukus ant  picų: man pačiai buvo šokas."

Padavėja atsiprašė?

Kaip "Kauno dienai" sakė "Pizza Arena" direktorė Ligita Riaukienė, padavėja už radinį ant špinatų lapų atsiprašė ir pasiūlė iškepti naują picą, tačiau klientė atsisakė. Vis dėlto už šią picą jai mokėti nereikėjo.

"Padavėja teigia atsiprašiusi, bet įrodyti to negalime, taigi čia jau kliento sąžinės reikalas", – komentavo L.Riaukienė.

Paklausta, kaip ant špinatų lapų galėjo atsirasti etiketės, picerijos direktorė teigė neįsivaizduojanti. Ji užsiminė, kad po įvykio net bandė specialiai klijuoti etiketę ant lapelių, tačiau nepavyko – ji nesilaiko.

"Galiojimo datos ant lapelių nėra klijuojamos. Visas daržoves mes perkame sveriamas ir dideliais kiekiais. Jos laikomos higienos reikalavimus atitinkančiomis sąlygomis, o ir iš klientės padarytos nuotraukos matyti, kad visi žalumynai ant picos švieži", –  tikino L.Riaukienė.

Atsakymo neranda

"Kauno dienos" žurnalistams "Pizza Arena" virtuvės duris Savanorių pr. atvėrusi vyriausioji picerijos virėja Vitalija Rukaitienė teigė po įvykio pasijutusi įžeista. Ji tą šeštadienį nedirbo, tačiau apgalvojo visus variantus, kaip etiketės galėjo atsidurti ant lapelių. Vis dėlto atsakymo nerado.

"Tas lipdukas su salotomis nieko bendro neturi. Kaip nustatoma daržovių kokybė? Tikrai ne pagal galiojimo datą – jei galiojimas dar nepasibaigęs, o salotos jau supuvusios, juk jų nebenaudosi. Klientės nuotraukoje akivaizdžiai matyti – špinatai buvo šviežutėliai. Įsivaizduokite, jei iš tikrųjų tų salotų galiojimo data būtų pasibaigusi sausio 28 d. – kaip jos atrodytų?" – iškilusia situacija stebėjosi virtuvės šefė.

"Pizza Arena" direktorė L.Riaukienė neatmetė ir provokacijos galimybės.

"Mūsų darbe provokacijų pasitaiko dažnai – paskutinis atvejis buvo, kai klientė suvalgė beveik visą picą ir ant paskutinio kąsnio, tiksliau, padažo, neva rado plauką. Tada pasakė, kad nemokės, ir dar pareikalavo iškepti kitą picą, kurią žadėjo išsinešti. Gerai, kad šalia sėdėję situacijos liudininkai mums papasakojo, kaip viskas vyko iš tikrųjų", – penkiolika metų Kauno picerijų rinkoje veikiančios "Pizza Arena" vadovė teigė nebūtų nustebusi, jei taip pasielgtų konkurentai.


Šiame straipsnyje: picapicerijospagaminta-kd

NAUJAUSI KOMENTARAI

pica

pica portretas
...tokios picos,kurios kepamos picerijose mano suo neestu,o cia zmones maitina darau namuose,ir puikumelis,skanumelis... o cia plokscias blynas matyt seimininkes nemoksos esat....

Direktorės atsikalbinėjimai

Direktorės atsikalbinėjimai portretas
Neįsivaizduokit esą "genijai" picų kepime, kad "konkurentai" darytų tokias kvailas provokacijas. Neskanios picos ir didelės kainos ARENA PIZZA, ieškokit naujovių, keiskitės , tai ir "provokacijos" nebus baisios.

>senjore

>senjore portretas
o pati bobut namie skanią picą išsikepti nemoki?
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių