Quantcast

Kauno vicemeras S. Buškevičius – naujasis prezidentas?

Kauno vicemeras Stanislovas Buškevičius nusitaikė į šalies vadovo kėdę. 

Kauno vicemeras Stanislovas Buškevičius nusitaikė į šalies vadovo kėdę.

Kad tėvas rimtai galvoja apie kandidatavimą šalies vadovo rinkimuose šį pavasarį, „Kauno dienai“ prasitarė jo sūnus, Kauno miesto tarybos narys Stasys Buškevičius.

„Kodėl „Jaunoji Lietuva“ neina į Europos parlamento rinkimus? Viena priežasčių – S. Buškevičius rimtai mąsto apie prezidento rinkimus“, – šiandien sakė jo sūnus.

Kol kas politikas oficialiai savo pozicijos nepaskelbė ir į kandidatus neįsiregistravo. Pagal Vyriausios rinkimų komisijos nustatytą tvarką, dokumentus dėl kandidatavimo prezidento rinkimuose galima pateikti iki vasario 20 dienos.

Pastaruoju metu Kauno vicemeras nevengia viešumos – šią savaitę jis darbo metu filmavosi čiuožykloje, tačiau kam bus skirtas vaizdo filmukas bei nuotraukos, S. Buškevičius neatskleidė. Jis prasitarė tik apie tai, kad „rengiama viena akcija“.

Nors ir nenoriai, tačiau vicemeras pripažino, kad jo tikslas – šalies vadovo kėdė.

„Tikėjausi šią naujieną atskleisti po mėnesio, bet matau, kad jūs jau žinote. Kodėl nusprendžiau kandidatuoti? Mane labai spaudžia, ragina „Jaunosios Lietuvos“ partija, mano bendražygiai. Tikslas, tapus prezidentu yra vienas – sausas įstatymas šalyje, draudimas rūkyti visoje šalyje, absoliuti kova su mafija ir korupcija“, – pirmuosius savo darbus vardino S. Buškevičius.

Vicemeras tikisi, kad jo kandidatūrą žmonės palaikys, mat jis – moralios politikos šalininkas.

„Esu idėjinis kandidatas, nesitikiu ir man nereikia kitų politinių partijų palaikymo. Iš kur gausiu pinigų rinkimų kampanijai? Skirsiu dalį savo atlyginimo – nuolat aukoju įvairiems fondams bei labdarai. Taip, pagal didžiąsias partijas, kaip socialdemokratai, rinkimuose finansų atžvilgiu atrodysiu tarsi ubagas“, – kaip visada drąsiai rėžė partijos „Jaunoji Lietuva“ lyderis.

Jis pabrėžė, kad visgi jo kandidatavimui gali sutrukdyti patirta kelio trauma – S. Buškevičius tvirtino dėl to dabar net „naktimis nemiegantis“ ir nuolat geriantis vaistus nuo skausmo.

„Juk nesėdėsi susirietęs iš skausmo televizijos studijoje“, – sakė būsimasis kandidatas.

Kol kas oficialios prezidento rinkimų kampanijos dalyviais yra užsiregistravę tik Seimo narys Artūras Paulauskas bei Alfredas Aliukevičius. Pastarąjį kandidatą užregistravo internete pagarsėjęs vidurinio išsilavinimo neturintis Mindaugas Filipavičius, kurį kandidatuoti „pašaukė Dievas“, tačiau dėl nepakankamo amžiaus jis to padaryti negali.

Apie savo ketinimus kandidatuoti yra pareiškęs ir socialdemokratas Zigmantas Balčytis, Ignalinos rajono meras Bronius Ropė, Vilniaus meras Artūras Zuokas ir Lietuvos žaliųjų partijos vadovas Linas Balsys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NeArūnas

NeArūnas portretas
Geriausias iš blogiausių....

Kaunietis

Kaunietis portretas
tikrai ne proto bokštas, bet viešųjų ryšių priemonėmis pasinaudoja 100%.

angelasGabrielius

angelasGabrielius portretas
jam sapne as perdaviau,kad PATS DIEVAS pasake,kad jis bus isrinktas LITUVOS PREZIDENTU,o DIEVO VALIA mums yra istatymas!AMEN.
VISI KOMENTARAI 56

Galerijos

Daugiau straipsnių