Quantcast

Sodinami medžiai papuošė Kauno rajono seniūnijas

  • Teksto dydis:

Rojaus obelaitės, pušys, kadagiai, hortenzijos, tujos ir kiti medžiai bei augalai jau papuošė kai kurias Kauno rajono savivaldybės seniūnijas. Pavasario pradžia buvo gana vėsi, todėl intensyvūs medžių sodinimo darbai prasidėjo tik gegužės mėnesį.

Taurakiemio seniūnijos administracinį pastatą nuo šiol puoš įvairiaspalvės daugiametės gėlės. Seniūnija kartu su bendruomene medžius sodino ir kitose seniūnijos teritorijose: įvairiose vietose atsirado skroblų, tujų ir japoninės lanksvų.

Net 110 rojaus obelaičių papuošė Batniavos seniūniją, Darbininkų gatvę.

"Įgyvendinant parengtą želdinimo projektą, Kačerginės seniūnija Liepų parko prieigose ir J.Janonio gatvės žaliojoje juostoje susodino pušis, hortenzijas, lanksvas, raugerškius, katžoles ir miskantus", – pasakojo Kauno rajono savivaldybės Aplinkos skyriaus vyriausioji specialistė Giedrė Juknienė.

Net 110 rojaus obelaičių papuošė Batniavos seniūniją, Darbininkų gatvę.

Babtų seniūnijos darbuotojai Panevėžiuko bendras erdves papuošė daugiametėmis gėlėmis.

Čekiškės seniūnijos miestelio skverai gyventojus dabar džiugins medžių įvairove: buvo pasodinta tujų, eglių, obelų 'Royal Beauty', forzicijų, kadagių 'Gold Star', hortenzijų ir lanksvų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Raudondvarietis

Raudondvarietis portretas
Klausimas Makūnui. Kada bus apsodinta, kaip numatyta projekte,Raudondvaryje Instituto gatvė?

joo

joo portretas
ot proto bokstai vos ne ant kelio susodino medzius, bus kur masinom trankytis ir po pirmos ziemos sniego greideriavimo tu medeliu neliks
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių