Quantcast

Snieguotas rytas – be staigmenų: išmokome atidumo ar tiesiog daug kas liko namie?

  • Teksto dydis:

Sinoptikai jau prieš kelias dienas įspėjo dėl laukiančio sniego ir pasikeisiančių eismo sąlygų. 

Panašu, kad vairuotojai pasiruošė ir morališkai, ir techniškai.

„Kauno vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, nepastebėta, kad šiandien Kaune būtų didesnis avaringumas nei paprastai“,  – teigė Kauno policijos atstovė.

Visiškai nelaimių, deja, neišvengta. Paminėtina Studentų ir A. Baranausko g. sankryžoje įvykusi avarija. Ten susidūrė trys transporto priemonės. Lengvieji automobiliai „Vokswagen Pasat“, „Audi“ ir „Fiat“.  Tačiau pareigūnams net neprireikė vykti į įvykio vietą, nes žmonės nenukentėjo, vairuotojai sutarė dėl kaltės. Pakako, kad eismo dalyviai savarankiškai užpildytų eismo įvykio deklaraciją. 

LNK turinys:

Eilinės rytinės didesnės ar mažesnės spūstys – kauniečiams ne naujiena. Šiandien kai kuriose įprastose vietose eismas vyko netgi sklandžiau nei įprastai. Gali būti, kad kai kurie vairuotojai įvertino eismo sąlygas ir nutarė reikalus atidėti, dirbti iš namų ar pasinaudoti viešuoju transportu.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Kai kurie jų dėl tokio savo sprendimo jautėsi apsigavę. Pavyzdžiui, troleibusu per Savanorių pr. turėję pasiekti centrą keleiviai pasakojo gerokai pavėlavę į darbus, nes transporto priemonė patyrė techninių nesklandumų. Teko persėsti į kitą. 

„Važiavau su 11 maršruto troleibusu. Savanorių pr. jis sustojo. Prieš jį buvo eilės jau sustojusių troleibusų. Toliau niekas nevažiavo. Teko išlipti, laukti autobuso, nes troleibusai nebevažiavo. Užknisa. Labai ilgai neatvažiavo joks autobusas, sušalau“, – guodėsi viena kaunietė.

Skaitytojo nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

MIRK IŠ JUOKO

MIRK IŠ JUOKO portretas
taip atrodo ,kad prisnigo bent pusmetris :))

tomas

tomas portretas
siandien maciau visa delegacija zurnalistu, kurie taip ir nesurado avariju. varkseliai susalo.

jjj

jjj portretas
šiandien maciau dar su vasarinėm padangom vaziuoja.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių