Quantcast

Liūtis neaplenkė ir Kauno senamiesčio: gyventojai fiksuoja padarinius

  • Teksto dydis:

Šeštadienį šalį iškamavus škvalui Kaunas tarsi laimės kūdikis liko beveik nuošalyje – be žymių padarinių. Tačiau gyventojus vis dėlto gerokai papiktino nuvirtusi metalinė statybinė tvora Vilniaus gatvėje, juosianti „Marijos radijo“ pastato teritoriją, kur šiuo metu vyksta statybos.

Šitaip nuvirtusią tvorą kaunietis Tomas sako matąs ne pirmą kartą, šeštadienis taip pat esą buvo ne išimtis.

„Per audrą nevaikščiojau, nemačiau, bet tikiuosi, kad nieko neužgavo. Jei į kokį nors žmogų skristų tokia tvora, vargu ar jis išlystų be apibrozdinimų“, – besdamas pirštu į nuverstą tvorą Kauno senamiestyje apmaudo neslėpė su žurnalistais kalbėjęs vyras.

Kauno ugniagesiai, paprašyti suskaičiuoti praūžusio škvalo padarinius, sakė, jog šiuo klausimu miestui pasisekė – didelių nuostolių ar nelaimių, pirminiais duomenimis, esą išvengta.

Remiantis turima informacija, dėl stipraus vėjo A. Mickevičiaus gatvėje buvo atplėšta skardinio stogo dalis. Kurį laiką ji buvo pavojingai pakibusi. Todėl ugniagesiams teko kilti autokopėčiomis ir ją nukelti.

Taip pat Kalniečių gatvėje per audrą nulūžo medžio šaka. Ji buvo pavojingai pakibusi, ugniagesiai ją pjovė pjūklu užlipę ant ištraukiamų kopėčių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vanga

Vanga  portretas
Didžiai liūdžiu, kad šita šlykštynė Senamiestyje, vadinama pastatu, sukurta ,aiškiai negalėjusio gauti diplomo architekto ,ir palaiminta korumpuotų valdininkų, kaip išmatos užteršusi Senamiestį, nesugriuvo !!! Kauniečiai, netylėkite!!!

marina thebault kosel

marina thebault kosel portretas
BRANDUOLINĖ TARŠA LIETUVOJE negyvos žuvys iš nemunų yra radioaktyviosios. Štai ką „bluewin“ šį vakarą skelbia Šveicarijoje: „Remiantis Olandijos visuomenės sveikatos ir aplinkos instituto (RIVM) skaičiavimais,„ radionuklidai kyla iš Vakarų Rusijos pusės “, net jei priemonės neleidžia nustatyti tikslesnę vietą. Nustatyti nuklidai yra labai dirbtiniai, todėl yra žmogaus kilmės. O jų sudėtis „gali rodyti branduolinės jėgainės kuro elemento žalą“, - sakoma Nyderlandų valdžios pranešime.

Nesuprantu

Nesuprantu portretas
kodėl užkliuvo šitas dar nebaigtas statinys. Juk virto tai ne jis, o tvora. Tai tvorą ir dėkite į šuns dienas, o ne pastatą :)
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių