Quantcast

Skiepų autobuso maršrutas raizgosi po Kauną: kitą savaitę norinčiųjų lauks 10 stotelių

  • Teksto dydis:

Mobilūs vakcinavimo centrai, kuriuose dirba Kauno miesto poliklinikos komandos, nepailsdami kursuoja po Kauną ir laukia visų skiepą nuo COVID-19 ligos gauti norinčių gyventojų. Rugpjūčio 23–29 dienomis „vakcibusai“, be jau įprastų sustojimų, aplankys Vaišvydavos bei Raudondvario plento gyventojus ir stabtels miesto centre – prie atnaujintos Vienybės aikštės. 

Kauniečiai pasiskiepyti galės „Vaxzevria“, „Comirnaty“ bei „Janssen“ (kiekis ribotas) vakcinų dozėmis. Kauno įmonės skiepų autobusų savo įmonėse gali sulaukti pirmadieniais, antradieniais ir penktadieniais.

Artimiausi maršrutai:

rugpjūčio 23 d. nuo 11 iki 19 val. Didžioji g. 98, prekybos centro „Iki“ stovėjimo aikštelė;

rugpjūčio 24 d. nuo 11 iki 18 val. Laisvės al., prieš Muzikinį sodelį;

rugpjūčio 25 d. nuo 11 iki 19 val. prekybos centras „Akropolis“;

rugpjūčio 25 d. nuo 11 iki 19 val. Raudondvario pl. 94B, prekybos centro „Rimi“ stovėjimo aikštelė;

rugpjūčio 26 d. nuo 14 iki 18 val. Vienybės aikštė;

rugpjūčio 26 d. nuo 10 iki 14 val. Savanorių pr. 255, prekybos centro „Hyper Maxima“ stovėjimo aikštelė;

rugpjūčio 26 d. nuo 15 iki 19 val. prekybos centras „Savas“;

rugpjūčio 27 d. nuo 11  iki 19 val. prekybos ir pramogų centras „Mega“;

rugpjūčio 28 d. nuo 9 iki 16 val. prekybos miestelis  „Urmas“;

rugpjūčio 29 d. nuo 9 iki 13 val. Rotušės a..

Į „vakcibusus“ atvykstantys miestiečiai ir užsieniečiai su savimi turi turėti asmens tapatybės kortelę. Registruotis iš anksto nereikia. Karštomis dienomis su savimi rekomenduojama atsinešti buteliuką vandens.

Nepilnamečiai, 12–16 amžiaus vaikai ir paaugliai, į vakcinavimo centrą turi atvykti su tėvais ar globėjais. Jie gali pasiskiepyti „Spikevax“ („Moderna“) ir „Comirnaty“ („Pfizer-BioNTech“) vakcinomis.

Kauno miesto savivaldybė dalijasi sveikatos bei švietimo sričių specialistų mintimis apie tai, kodėl svarbu naujus mokslo metus pasitikti turint susiformavusį imunitetą:

Skiepų autobusas į miesto įmones vyks reguliariai – pirmadieniais, antradieniais ir penktadieniais. Darbovietėse organizuoti vakcinavimą norintys verslai gali kreiptis elektroniniu paštu noriuskiepo@kaunas.lt, nurodant skiepytis pageidaujančių darbuotojų skaičių, įmonės pavadinimą bei lokaciją. Turėdami šią informaciją, Kauno miesto poliklinikos medikai ir vakcinavimo maršrutus koordinuojantys savivaldybės specialistai susisieks su atsakingais įmonių atstovais dėl detalių – darbuotojų pageidaujamų vakcinų, patogaus apsilankymo laiko ir datos, padalinių skaičiaus ir kitų klausimų.

Savivaldybė primena, kad jums tinkamu laiku galite apsilankyti ir vakcinavimo centre esančiame Ledo rūmuose. Pirmadieniais–penktadieniais nuo 8 iki 15 val. priimami visi gyventojai su išankstine registracija, o nuo 15 val. iki 19.30 val. skiepijami visi asmenys tiek su išankstine registracija, tiek ir be jos. Registruotis galite čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vien žo...

Vien žo... portretas
Pasiskiepyti jau galima kiekvienoj tarpuvartėj... taip nusipigino... o metų pradžioje skandalus kėlė dėl "neteisėtai" pasiskiepijusių... dur dom...

dešra

dešra portretas
o tai kad skiepytis su pasenusiu skiepu? Jau ligos sukekėjas kitas , o skiepija su 19 metų versijos skiepu. Nu nzn

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
žurnalistas turi atsakyti pagal BK 133 str. sukurstymas prie savižudybės
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių