Quantcast

Skelbiama antrojo „Kaunorama“ statybų etapo apartamentų rezervacija

  • Teksto dydis:

Kauno Žemųjų Šančių rajone kylantis nekilnojamo turto projektas „Kaunorama“ pradeda antrojo projekto etapo apartamentų rezervaciją. Nors statybų darbai dar tik įgauna pagreitį, susidomėjimas projektu milžiniškas – pirmame etape rezervuoti ir parduoti visi apartamentai. Antrojo etapo statybų darbai prasidėjo šį mėnesį, tačiau dėl didelio klientų susidomėjimo, būstų rezervacijos pradžia skelbiama jau dabar.

„Pirmieji „Kaunoramos“ aukštai dar tik kyla, bet jau dabar sulaukiame daug užklausų dėl antrojo ir trečiojo etapo apartamentų rezervacijos. Visi pirmojo etapo apartamentai jau rezervuoti arba parduoti, tad nutarėme antrojo etapo būstų rezervacijų pradžią paskelbti anksčiau nei planavome. Jaučiame didelį gyventojų dėmesį projektui, dalis klientų susidomėjimą tolesniais etapais išreiškė vos tik išvydę projektinius brėžinius, tad manome, jog šis sprendimas „Kaunoramos“ projektą leis vystyti dar sparčiau“, – sako „Kaunorama“ vadovas Tadas Galminas.

Architekto Gintauto Natkevičiaus suprojektuoti A. Juozapavičiaus prospekto pradžioje iškilsiantys „Kaunoramos“ dangoraižiai – pirmieji tokio tipo gyvenamieji pastatai Kauno mieste. Projektas miestiečių akis džiugins ne tik savo išskirtiniu aukščiu ir modernia architektūra, tačiau ir kokybe bei puikia vieta mieste. Pirmasis tokio aukštingumo modernus gyvenamasis projektas Kaune gyventojams leis mėgautis pro langus atsiveriančia miesto panorama ištisus metus.

Visi pirmojo etapo apartamentai jau rezervuoti arba parduoti, tad nutarėme antrojo etapo būstų rezervacijų pradžią paskelbti anksčiau nei planavome.

„Ypatingas gyventojų susidomėjimas projektu liudija, kad nauji architektūriniai sprendimai Kauno mieste buvo būtini. Vystydami „Kaunoramos“ projektą norėjome prisidėti prie augančio Kauno vizijos, tad nusprendėme miesto gyventojams pasiūlyti modernumu ir nestandartiniais sprendimais išsiskiriantį objektą. Tikime, kad „Kaunorama“ padeda kurti šiuolaikiško miesto įvaizdį, paverčia Kauną patrauklesniu ir gyventojams, ir miesto svečiams“, – sako T. Galminas.

Viršutiniuose „Kaunoramos“ aukštuose vystytojai numatę įrengti daugiau nei 300 kv. m. ploto apartamentus. Mažiausių apartamentų plotas prasideda nuo 44 kv. metrų.

Visas projekto plotas užims 19000 kv. Metrų. Visus tris projekto korpusus jungs požeminis parkingas, šalia sklypo taip pat bus įrengta ir antžeminė automobilių stovėjimo aikštelė gyventojams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
nauju DURNELIU paieska TESIASI ! DDDDDDDDD lochu nedaug LIKO nieks neperka 44m2 apartamentus DDDDD

Anonimas

Anonimas portretas
Puikus pavyzdys, kaip statoma neatsižvelgiant į kontekstą ir profesionalų pastabas. Buldozeriu prastumiami kvadratiniai metrai ir nekuriama jokia aplinkos pridėtinė vertė. Tokiems monstrams vieta kur nors Šilainiuose ar Eiguliuose, o ne miesto centre.

Anonimas

Anonimas portretas
o Nemuno vagą išbetonuos ar kinietišku granitu išklos?
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių