Quantcast

Skandalai dėl iš šeimų paimamų vaikų netyla

  • Teksto dydis:

Skandalai dėl iš šeimų paimamų vaikų netyla. Šįkart - Kauno rajone, praneša LNK žinių tarnyba.

Dėl vaiko nepriežiūros iš tėvų paimtas 11-metis sūnus. Jis išvežtas tiesiai į ligoninę.

Įtūžusio tėvo tramdyti atsiųsti net keli policijos ekipažai, teko panaudoti ir elektrošoką.

Policijos teigimu, prieš tėvą elektrošokas buvo panaudotas, nes jis nepaisė pareigūnų prašymų. Tėvas buvo pristatytas į policijos įstaigą.

"Taip, mes priešinomės, nes vaikas yra didžiausias turtas", - teigė paimto vaiko mama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rasa

Rasa portretas
Kada Lietuvos vaikgrobiu gaujai bus uzdeti antrankiai ?

Aušra

Aušra portretas
Kaip jums atrodo ar policijos pareigūnai nesukėlė fizinio smurto sukeldami kūno skausmą tėvui kaip ir kaip jums atrodo ar nepažeidė te vaiko sfikologinio smurto vaiko raidai ir augimui bet koks smurtas ar sugusiam vyrui ar vaikui mano manymu yra smurtas ir tai yra nusiktimas už tai yra keliama baudžiamoji bila pasakykit mieli vaiko teisių apsaugos darbuotojai kas atlygynsuz patirtą fsilogini smurtą ir patirtą moralinę žalą vaiko raidai ir augimą juk suaugusių atžvilgiu bet koks smurtas yra netoleruojamas tad atsakykit brangieji ponai kokioje mes Lietuvoje gyvenam jei tai daro baigė mokslus mūsų valdžios atstovai ar jiems joks baudžiamumas neegzistuoja kas jus kad galite teisti kitus jeigu pazeiziate Lietuvos konstitucija ir Lietuvos įstatymus

Omg

Omg portretas
O Siaubas, su siaubukais. Gaila seimos, nezinau kaip as kovociau uz savo vaikus, nors mintyse pagalvoju jai taip nutiktu, zinau ka daryciau....Vaikai juk serga, bet tai nereiskia kad jie nepriziureti, nesaugus namie. Naujas Prezidentas turetu atsizvelgt i tokias neteisybes seimose!
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių