Quantcast

Šiemet Kauno ligoninėje jau gimė tūkstantis naujagimių

Savaitgalį Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) Kauno ligoninės Akušerijos ginekologijos skyriuje gimė tūkstantasis 2021-ųjų naujagimis.

Berniukas sveria 3,02 kg ir yra 51 cm ūgio. Laimingi tėveliai Viktorija bei Giedrius vaikui jau  išrinko ir vardą – Jonas.

„Man tai buvo pirmasis gimdymas, todėl turėjau nemažai nerimo, bet nuostabus personalas labai padėjo. Tik geriausi atsiliepimai apie šį skyrių“, – kalbėjo jaunoji mama.

Linkėdami gražiai šeimai daug sveikatos, LSMU Kauno ligoninės medikai primena, kad šios gydymo įstaigos Akušerijos ginekologijos skyriuje moterų laukia modernios ir šviesios gimdyklos. Visos palatos yra vienvietės, tad gimdyvės ir jų artimieji gali džiaugtis privatumu.

Kaip Eltai pirmadienį sakė LSMU Kauno ligoninės atstovas Saulius Tvirbutas, praėjusiais metais Akušerijos ginekologijos skyriuje gimė apie 1200 vaikų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tik

Tik portretas
1000?!!!! Per metus?impotentai ne kitaip

Daniella22

Daniella22 portretas
***Sveiki, mano vardas Morella ir aš gyvenu Prancūzijoje. Aš sergu mirtina liga. Aš čia ieškau pirmas ir dovanoju rimtam ir patikimam žmogui.*** Man bus malonu pamatyti jūsų pranešimą ir su dideliu malonumu jums atsakyti.** Palikite man žinutę whatsapp telefonu +33 752 891 499

Nėra reikalo ir baisu

Nėra reikalo ir baisu portretas
Leisti į tokį užzombintą pasaulį naują gyvybę.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių