Quantcast

Šešto forto žiedinėje sankryžoje – troleibusų spūstis: nepajudėjo beveik dvi valandas

  • Teksto dydis:

Antradienio pavakarę eile gatvėje išsirikiavo nuo Petrašiūnų link K. Baršausko gatvės važiuojantys naujieji troleibusai. Nepajudėdami jie stovi jau antrą valandą. Eismas vyksta tik į Petrašiūnų pusę.

Įvykį fiksavę kauniečiai svarstė, kas vyksta, kad viešasis transportas jau kurį laiką nejuda iš vietos. 

„Žinokite, K. Baršausko ir R. Kalantos gatvėse stovi visi „ūsuotieji“. Matosi, taiso. Matyt, su elekra kažkas?“, – svarstė vaizdo įrašu socialiniame tinkle „Facebook“ esančioje grupėje „Kur stovi policija Kaune“ pasidaliję kauniečiai.

Portalo kauno.diena.lt žurnalistams susisiekus su bendrovės „Kauno autobusai“ generaliniu direktoriumi Mindaugu Grigeliu, paaiškėjo, kad maždaug apie 14.50 val. įvyko kontaktinio tinklo gedimas, nes ties VI forto žiedine sankryža buvo nutrauktas perjungėjo iešmas.

„Dar tvarko, sakė, maždaug už 15-20 minučių pavyks sutaisyti. Šiuo metu troleibusai važiuoja į vieną pusę – link Petrašiūnų, o link miesto centro – važiuoti negali. Pirmiausia atstatysime tinklą, o paskui aiškinsimės, dėl ko taip įvyko“, – kalbėjo jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

žalioji ambicija

žalioji ambicija portretas
čia dar tik pradžia

Aha

Aha portretas
Keleiviai neaiskus pradejo vazinet neizimi tik spirita uosto.

Ei, Grigeli, prabusk

Ei, Grigeli, prabusk portretas
Ar neverta sumažint troleibusų skaičių, kurie neveža nei vieno keleivio, bet vežioja tik orą. Pajamų tai nesurenkat, iš ko mokėsit algas vairuotojams, sakai iš miesto biudžeto, ne, taip nebus.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių