Quantcast

Senamiesčio restoranas izoliuojasi: įsidarbinti bandė COVID-19 užsikrėtusi mergina

Rotušės aikštėje veikiantis restoranas „Michelle“ priverstas laikinai užsidaryti, visi darbuotojai tiriasi dėl koronaviruso infekcijos. Tokių veiksmų imtasi po to, kai į restoraną norėjo įsidarbinti mergina, kuri prieš tai dirbo koronaviruso židiniu tapusiame „Adform kiemelyje“. Paaiškėjo, kad mergina jau užsikrėtusi.

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai pasakojo, kad pirmadienio vidurdienį restorano „Michelle“ darbuotojai paprašė klientų susimokėti, atsiprašė jų ir užsidarė. Darbuotojai prasitarė, jog užfiksuotas koronaviruso atvejis. Tačiau Nacionalinis visuomenės sveikatos centras jokios informacijos, kad minėtame restorane būtų užsikrėtę darbuotojai, neturėjo.

Dėl to nusprendėme pasitikslinti informaciją ir susisiekėme su „Michelle“ atstovais. Atsiliepęs vyras pasakojo, kad pas juos atėjo mergina, ieškojusi darbo. Pokalbio metu ji nurodė, kad prieš tai dirbo „Adform kiemelyje“, kuriame po vieno renginio įsiplieskė koronaviruso židinys. Restorano vadovai nurodė merginai pasidaryti koronaviruso testą.

Vos tik sužinojome, kad ta mergina serga koronavirusu, užsidarėme, atlikome visus rekomenduojamus veiksmus, dezinfekavome visas patalpas.

Pirmadienį minėta mergina pranešė, jog yra užsikrėtusi, todėl „Michelle“ nedelsiant priėmė sprendimą laikinai užsidaryti.

„Nors darbuotojai su šia mergina beveik neturėjo kontaktų, mes labai atsakingai į tai žiūrime. Vos tik sužinojome, kad ta mergina serga koronavirusu, užsidarėme, atlikome visus rekomenduojamus veiksmus, dezinfekavome visas patalpas. Visi mūsų darbuotojai taip pat pasidarė testus, dabar laukiame rezultatų. Kol nesužinosime, ar mūsų darbuotojai neserga, klientų nepatarnausime“, – sakė restorano „Michelle“ atstovas.

Panaši situacija neseniai buvo ir restorane „Piano Piano“. Čia įsidarbino asmuo, prieš tai dirbęs „Adform kiemelyje“. Sužinojus, kad jis serga koronavirusu, restoranas taip pat buvo priverstas laikinai užverti duris lankytojams ir sulaukti rezultatų, ar asmuo neužkrėtė kitų darbuotojų.

Sveikatos ministerija paskelbė, jog per vakar dieną visoje šalyje nustatyta 38 nauji koronaviruso atvejai. Iki šiol infekcija užsikrėtė 2474 asmenys, iš jų šiuo metu serga 647 žmonės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tomas

Tomas  portretas
Micheles atstovas turi pavarde ar ne ?

As

As portretas
Nerasykit dezinformacijos jei nezinot kaip yra o tik remiates gandais!

Ei

Ei portretas
Kur kreiptis jei kas norėtų propagandos, už mėnesinį atlyginimą galiu izoliuotis pasakęs kad buvau kokiam restorane.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių