Quantcast

SDG pasveikino kauniečius 1000-mečio proga

Penktadienį keli šimtai verslo konsultacijų bendrovės SDG („Saugaus darbo garantas“) darbuotojų su šeimomis susirinko į tradicinį kasmetinį sąskrydį, kuris visada skiriamas Valstybės dienai pažymėti. Šį kartą sąskrydžiui iškilmingumo suteikė šalyje švenčiamas Lietuvos vardo paminėjimo tūkstantmetis.

Kaip sakė bendrovės projektų vadovė Rūta Jasienė, sunkiausiai buvo įgyvendinti idėją - papuošti bendrovės automobilius istorinėmis valstybės vėliavėlėmis, nes jų ir su žiburiu negalėjo rasti parduotuvėse. Tad teko sklaidyti istorinių leidinių puslapius ir ieškoti, kas jas pagamintų. Tokio akibrokšto Valstybės dienos ir jos vardo paminėjimo 1000-mečio proga nebuvo laukta.

Įveikę iškilusią problemą ir originaliai pasveikinę kauniečius įspūdingos valstybei datos proga, SDG automobiliai pasuko Dubysos link, kur jų laukė kelionė plaustais, stovykla Karšuvos girios apylinkėse, bendrovės naujokų „krikštynos“, auksiniai SDG ženkleliai, įteikiami ištikimiems bendrovei darbuotojams, įvairios šventinės pramogos.

Šis, jau šeštasis, bendrovės darbuotojų sąskrydis tik patvirtina socialiai atsakingos įmonės, pernai patekusios ir į geriausių Europos įmonių dešimtuką už dėmesį klientams, statusą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių