Quantcast

Savivaldybėje šeimininkaus buvęs bankininkas

Kauno miesto valdžios vairą perimančio „Vieningo Kauno“ lyderiai patvirtino jau turintys kandidatą į savivaldybės administracijos direktoriaus pareigas. Juo turėtų tapti buvęs bankininkas Gintaras Petrauskas.

Kauno miesto valdžios vairą perimančio „Vieningo Kauno“ lyderiai patvirtino jau turintys kandidatą į savivaldybės administracijos direktoriaus pareigas. Juo turėtų tapti buvęs bankininkas Gintaras Petrauskas.

„Apsisprendėme į savivaldybės administracijos direktoriaus postą siūlyti G.Petrauską. Jis dirbo DNB banko Kauno regiono Verslo bankininkystės vadovu, o pastaruoju metu užsiėmė savo verslu“, – patvirtino „Vieningo Kauno“ atstovas Povilas Mačiulis.

Savaitės pradžioje buvo pasklidę kalbų, kad „Vieningas Kaunas“ administracijos vadovu siūlys buvusį ilgametį „Senukų prekybos centro“ vadovą Saulių Raudį, tačiau jau penktadienį paaiškėjo naujasis pretendentas į svarbias pareigas.

„Ir jam tinka, ir jis mums tinka . Rinkomės žmogų „iš šono“ – neturintį ryšių nei su partijomis, nei su mūsų visuomeniniu judėjimu, bet gerą specialistą“, – paaiškino P.Mačiulis.

Administracijos direktorius turi tris pavaduotojus. Pasak P.Mačiulio, pirmadienį jau turėtų paaiškėti ir „Vieningo Kauno“ kandidatas į administracijos direktoriaus pavaduotojo postą.

Ketvirtadienio vakarą socialdemokratai nusprendė, kad geriausia, ką jie gali pasiūlyti į administracijos direktoriaus pavaduotojo postą, yra Romaldas Rabačius, jau ragavęs šios duonos dirbant 2007–2011 m. kadencijos tarybai. Liberalai į šias pareigas deleguos Sigitą Šliažą, ne vienus metus vadovavusį savivaldybės Kultūros skyriui, o pastaruoju metu dirbantį Vaiko teisių apsaugos skyriuje.

Kad visi šie kandidatai galėtų pradėti eiti pareigas, sprendimą dar turės priimti naujai išrinkti miesto tarybos nariai.

Jeigu taryba pritars, mero Visvaldo Matijošaičio pavaduotojais turėtų tapti jo bendražygis P.Mačiulis, liberalas Simonas Kairys ir socialdemokratas Vasilijus Popovas.
Į pirmąjį posėdį naujos kadencijos taryba rinksis balandžio 16 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nežiniukas

nežiniukas portretas
tai kokie tie Vaskos 3 aukštieji mokslai. Politechnika , kompartijos auštieji kursai, gal kas žino trečiąjį, būtų įdomu sužinot

Draugas

Draugas portretas
Rabačius visada buvo žinomas ir matomas. Kaunui bus su juo tik geriau.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Būtų labai gaila, jei ir vėl Kaune viešpataus partijų klanai. Petrovas- Popovas ir dar libsockonservas. Vieningo Kauno ir Kitokios Lietuvos atstovai kur Jūs dingot? Žadėjot Kauną išvalyti nuo korumpuotų ir girtuoklių politikų ir valdinikų, o dabar juos prisiimat po savo sparneliu. Tiek daug dorų ir energingų žmonių Kaune, o į valdžią kažkaip lenda visos padugnės?
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių