Quantcast

Savivaldybė apie automobilių spūstis prie „McDonald‘s“: ieškoma sprendimų

Prie „McDonald‘s“ restorano, esančio Islandijos pl. 30B, nusidriekiančios automobilių spūstys kai kuriems vairuotojams tampo nervus. Kauno miesto savivaldybės atstovai teigia, kad ieškoma būdų, kaip pagerinti sankryžų laidumą. 

„Vytėnų gyventojų kasdienybė. Mes namo, ne į „McDonald‘s“ restoraną. Atsidarius restoranui, tenka laukti eilėse, kemšasi visa sankryža“, – praėjusį šeštadienį į portalą kauno.diena.lt besikreipusiai skaitytojai trūko kantrybė.

Kaip matyti skaitytojos atsiųstose nuotraukose, sankryžoje netoli restorano buvo nutįsusi ilga automobilių eilė.

Skaitytojos nuotr.

Prie prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ restoranas „McDonald‘s“ buvo atidarytas praėjusių metų rugsėjį.

Skaitytojos nuotr.

„Situacija yra žinoma ir ieškoma sprendimų, kaip pagerinti sankryžų laidumą“, – portalui kauno.diena.lt teigė Kauno miesto savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Martynas Matusevičius.

Savivaldybės atstovas teigė, kad problema nėra katastrofinio masto, bet matomos nedžiuginančios tendencijos. „Dabar matuojami automobilių srautai, keliamas dronas, žiūrima situacija“, – sakė pašnekovas.

„McDonald‘s“ restorano atstovai dėl šios situacijos pateikė lakonišką ir abstraktų komentarą. „Kaunas yra veržlus ir ambicingas miestas, nuolat vystantis ir tobulinantis savo infrastruktūrą. Didžiuojamės, kad galime būti šios bendruomenės dalimi. Šiame restorane, kaip ir kituose „McDonald‘s“, taikome visus Vyriausybės ir pasaulinius „McDonald‘s“ standartus, kurie 100 proc. užtikrina mūsų darbuotojų ir lankytojų saugumą“, – portalui kauno.diena.lt atsiųstame laiške rašė „McDonald‘s“ generalinis direktorius Baltijos šalyse Vladimir Janevski.



NAUJAUSI KOMENTARAI

MS

MS portretas
Kada Klaipėdoj atsiras antras McDonaldas? Nes irgi tokie patys kamsčiai visada nusidriekę iki gatvės...

Čia

Čia portretas
Putinščina

Kaunietė

Kaunietė portretas
Kodėl į Macdonalds, tas pats kelias ir į Lidlą. Į Megos užnugarį, Senukus taip pat pro ten pat reikia važiuoti...
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių