Quantcast

Saulėtos dienos išginė kauniečius į parkus (fotoreportažas)

  • Teksto dydis:

Pastarosiomis dienomis saulės netrūksta, tad vis daugiau kauniečių laiką leidžia miesto parkuose. Vėl užsėdami suoliukai, iš stalčių ištrauktos šaškės, sūpynes atrado mažieji piliečiai. Tačiau per daug atsipalaiduoti dar negalima – ir lauke raginama laikytis visų karantino reikalavimų. 

Portalo kauno.diena.lt skaitytoja Rima su visais kauniečiais pasidalijo fotoreportažu iš Dainavoje esančio Draugystės parko. Moteris pasakojo, kad saulėtą pirmadienį čia buvo gausu žmonių, pilna gyvybės ir vaikų juoko.

Pasak skaitytojos, kauniečiai tiesiog mėgavosi saulės spinduliais, patogiai įsitaisę ant suoliukų. Žmonės šnekučiavosi, vaikštinėjo parko takeliais. Vyresnieji išsitraukė žiemą kiek primirštas šaškes ir Draugystės parke bandė jomis įveikti kitą šaškių entuziastą. Mažiausius kauniečius viliojo ir kalniukai, ant kurių dar yra sniego, ir sūpynės, ant kurių sniegas jau virto pavasariškais lašais.

„Kauno dienos“ skaitytojos nuotr. 

Tačiau verta priminti, kad šiuo metu būriuotis dar negalima dėl šalyje įvesti karantino. Atšilus orams žmonės turėtų nepamiršti saulute mėgautis atsakingai ir saugiai, kad kuo greičiau galėtumėme sugrįžti į įprastą gyvenimo ritmą, kuriame išnyksta kaukės ir atstumai tarp žmonių.


Šiame straipsnyje: Draugystės parkassaulėta dienapasivaikščiojimas parkelaisvalaikiskauniečių laisvalaikisskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Dainava

Dainava portretas
Gražios nuotraukos.

Paulius

Paulius portretas
Parkas tikrai mėgiamas kauniečių.Jau atidarė sezoną šaškių mėgėjai.Mėgsta parką ir laukinės antys,kurių labai daug atskrenda prie užšalusio tvenkino.Jas nuolat šeria parko lankytojai.Gaila,kad parke sugadinti kai kurie treniruokliai.Dingę nulaužtos detalės.Matyt dar anksti sugadintas detales pakeisti naujomis.Laukime pavasario.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių