Quantcast

„Ryanair“ nuo rudens skraidins iš Kauno į Stokholmą

  • Teksto dydis:

Airijos oro bendrovė „Ryanair“ nuo lapkričio planuoja skraidinti iš Kauno į Stokholmą. Kaip pranešė bendrovė, skrydžiai vyks du kartus per savaitę.

„Kadangi skiepijimo programos bus tęsiamos ateinančiais mėnesiais, oro eismas sparčiai didės, džiaugiamės galėdami paskelbti naują maršrutą Kaunas – Stokholmo Arlandos oro uostas, kuris prasidės lapkričio mėnesį“, – pranešime teigė „Ryanair“ komercijos direktorius Jasonas McGuinnessas (Džeisonas Makginesas).

Šiuo metu skrydžiai į Stokholmą vyksta tik iš Vilniaus, kur skraidina Vengrijos oro bendrovė „Wizz Air“ bei Skandinavijos SAS.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas

Kaunas portretas
Mums dabar reikia, kad iš Kauno į Stanstedą skristu o ne rudenį .

Grėblį

Grėblį portretas
susimesk su Palangos Vaitkum ir nusipirkit 20 vietų lėktuvėli. Gyvensit senatvėj pertekliuj

Iš Palangos

Iš Palangos portretas
tai niekur nėra tiesioginių skrydžių. Tik į Kopenhagą ir nusususią Rygą. Iš kur gali skrist beveik visom kryptim. O kodėl negalima tiesioginių pvz. į Berlyną ar Varšąvą? Taigi pusvalandis pigiu skrydžiu - ir ten. Dblai LR verslo organizuotojai tiek metu nikap neįstengia padaryt. O gal didžioji mafija neleidžia? Kur tie garsieji mūsų oligarxai-verslininkai pripampe pinigų? Čia gi aukso kasyklos.Niekam tokių pelnų nereikia ir tik valstybinį turtą sugebam pasivokti-prixvwatizuot?
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių