Quantcast

„Romuvoje“ bus renkamas Tūkstantmečio studentas

Lietuvos tūkstantmečio sukaktį nusprendė pažymėti ir studentija -  ketvirtadienį, 18 val. Kauno kino teatre „Romuva“ rengiamas konkursas „Tūkstantmečio studentas“, kuriame susirungs studentai iš Vilniaus, Klaipėdos bei Kauno aukštųjų mokyklų.

Garbingą titulą pelniusio studento laukia įdomus prizas - pietūs su švietimo ir mokslo ministru Gintaru Steponavičiumi ir vienkartinė stipendija. Kitų dalyvių taip pat laukia vertingi rėmėjų įsteigti prizai.

Kauno kolegijos studentų atstovybė, organizuojanti festivalį „Kauno kolegijos dienos“ devintus metus iš eilės,  šį konkursą į programą įtraukė pirmą kartą.

Renginio organizatoriai nuo vasario mėnesio kvietė Lietuvos studentus išbandyti jėgas siekiant šauniausio, sumaniausio ir veikliausio studento vardo. Pirmasis konkursantų atrankos etapas vyko internete - norintys dalyvauti turėjo užsiregistruoti ir užpildyti specialią anketą.

Antrajame atrankos etape pretendentų laukė motyvacinis pokalbis. Į finalą, vyksiantį „Romuvoje“, iš visų pretendentų pateko 9 studentai, kurie, siekdami pergalės, turės įveikti visą eilę išbandymų.

Visiems finalo dalyviams teks pademonstruoti žinias, kūrybingumą bei originalumą, kurį vertins autoritetinga komisija.

Į renginį susirinkę žiūrovai turės galimybę ne tik išvysti Tūkstantmečio studento rinkimų peripetijas ar laimėti puikių prizų - renginyje kūrybą pristatys kylanti, iš Lietuvos muzikos ir teatro akademijos studentų susibūrusi grupė „Liūdnieji slibinai“. Komiškus etiudus vaidins Kauno pantomimos teatro aktoriai. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių