Quantcast

Romainiškiai apie kiemuose rastas „dovanas“: baisiausia, kad gali paimti ne tik šunys, bet ir vaikai

  • Teksto dydis:

Romainių bendruomenės nariai įspėja neprarasti budrumo, mat kažkas gyvenvietėje primėtė maisto paketų, kuriuose galimai yra nuodų. Žmonės baiminasi, kad tokie maisto paketai gali suvilioti ir vaikus, ir mylimus augintinius, o pasekmės gali būti labai liūdnos.

Socialiniame tinkle „Facebook“ pradėjo sklisti informacija apie kieme rastą neaiškų maisto paketą. Nuotraukose matyti, kad į maisto produktus įdėta ir neaiški rožinė medžiaga. Vietos gyventojai spėja, kad tai gali būti nuodai, skirti naikinti kates ar šunis. Todėl vedžiojant savo mylimus keturkojus reikia stebėti, ar šie nieko neima į burną. Aišku, būtina saugoti ir vaikus, mat jie taip pat smalsūs ir gali į rankas ar į burną paimti tokį „skanėstą“.

„Ar savo kieme niekas neradote tokio pavaišinimo savo augintiniams? Šiandien ryte rasta kažkieno palikta dovanėlė. Maistas neaiškios kilmės su rožine mase aplink tą „skanėstą“. Baisiausia, kad tai gali paimti ne tik šunys, bet ir maži vaikai! Pavaišinta netoli senosios Bivylių gatvės“, – pranešė Lina.

Žmonės pradėjo dalytis informacija, kad įspėtų kitus. Portalas kauno.diena.lt dėl išmėtytų neaiškių maisto paketų klausimus uždavė miesto policijos bei Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos (VMVT) atstovams. Pasiteiravome, ar jie negavo jokių pranešimų bei kuo tokie maisto paketai gali būti pavojingi. VMVT atstovai informavo, jog pranešimo apie tokius radinius nebuvo gavusi.

„VMVT Kauno departamentas apie tokius radinius parnešimo gavusi nebuvo. Žmonės apie tokių radinių radimą turėtų kreiptis į policiją, kad būtų pradėtas ikiteisminis tyrimas. Gal kaimynai tarp savęs pykstasi, gal kaimyno šuo per garsiai loja ar šiaip yra konfliktiniai žmonės ir pan. Tokius dalykus aiškinasi teisėsaugos pareigūnai“, – pranešė tarnyba.

Ar savo kieme niekas neradote tokio pavaišinimo savo augintiniams?

Primename, kad tai nėra pirmas atvejis Kaune, kuomet tokiu būdu bandoma nunuodyti gyvūnus. Kiek anksčiau panašių maisto paketų, kuriuose yra galimai įmaišyta nuodų, žmonės buvo pastebėję Šančiuose bei kituose mikrorajonuose.

Tad dar kartą raginame neprarasti budrumo, saugoti savo vaikus ir augintinius, o radus neaiškių maisto paketų apie tai pranešti atsakingoms institucijoms. Taip pat rekomenduojame tokių maisto paketų neliesti rankomis, o juos surinkti užsidėjus pirštines.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Romainių gyventoja

Romainių gyventoja portretas
Sakoma, kad negalima kitam blogo linkėti, bet gyvūnų žudikams linkiu PROTO. Vien kažkas pamatytų, kad mėtot nuodus, na tikrai nepaglostytų…

Dalia

Dalia portretas
Na matau kaip mociute tempia nuo siuksliu deziu lentgalius ir deda po balkonu , po langais ,klausiu kodel taip daro,batsake, kad gyvunu myletojai vedzioja augintinius, o tie atlieka gamtinius reikalus butent po balkonu, langais, ne karta perspejo savininkus, kad susirinktu "dovanas" tai neminesiu koks buvo atsakymas, be to benames kates irgi lenda butent po kangais , tai bent lentgaliai kazkaip sulaiko nuo" kulturingu" terseju, visa tai vyksta Kaune

Moka

Moka portretas
Būsite pagauti, tik laiko klausimas. Pavėžinsim į miška ir užpjudysim tais pačiais šunimis. Tada gal daeisit į protą debilai. Vaikai po kiemus tampo ne aiškius paketus. Gal protą praradot debiloidai.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių