Quantcast

Raudondvario dvare – tradicinis Gyvasis šeštadienis

Teatralizuotos ekskursijos dvaro parke su grafiene Rozalija, grafo Tiškevičiaus apelsinų sriubos degustacija oranžerijoje, pasiplaukiojimas laiveliu Nevėžio upe ir netgi – muilo gamybos pamokos Menų inkubatoriuje. O dar – ir Salvadoro Dali darbų paroda Kauno rajono muziejuje.

Visa tai numatyta „Gyvojo šeštadienio Raudondvario dvare“ programoje.

Jos pradžia – šeštadienio vidurdienį. Mažųjų dvaro lankytojų Raudondvaryje lauks kūrybinės dirbtuvės, o damos galės pasipuošti dvaro kostiuminėje.

Norintiems pasistiprinti vaišių parengs Dvaro cukrainė bei „Medžiotojų užeigos“ restoranas. Mažųjų laivų prieplaukoje, Nevėžio krante, bus galima paskanauti „Tikrų piratų žuvienės“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nesuprantu

Nesuprantu portretas
Tai čia vadinasi puoselėjamos geros tradicijos eskaluot turtuolius buožes, kurie lobo iš varguolių prakaito, ir visa šitą reikia viešint su pagarbos gaidele? Nelemta matyt gerovės su tokiu mąstymu dar 30 metų.

o

o portretas
kodel sio dvaro negriauna kaip vijunelio?

ir

ir portretas
ponu palikuonys serga grafu nostalgija ir stai kodel taip o todel kad jie is jav ir turi daug pinigu tai musu /runkelelitas/ ir lenda i pasturgali gal nutrupes ir jiems kuomet vieni neturi kur prisiglaust griaunamas pastatas kuris taip reikalingas vaikams bet sie /protobokstai/ neturi jokios sazines nes jos ir neturejo tik idijotiski biurokratistatymai tu paciu debilisgamu sukurti sau ....darau ka noriu o tu siusk jiems sadistam tai patinka taip jie velniai emociskai pasikrauna kai kitam blogai .....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių