Quantcast

Ragina suklusti mažamečių tėvus: Kalniečių parke gresia pavojus

  • Teksto dydis:

Neatpažįstamai pasikeitęs Kalniečių parkas sulaukia vis daugiau lankytojų, tačiau daliai jų užkliūna ne malonios permainos, bet pavojų vaikams keliantys neužbaigti darbai.

Portalo kauno.diena.lt redakciją pasiekė sunerimusios kaunietės laiškas. Moteris teigia, kad su mažamečiu vaiku atvykusi į Kalniečių parke neseniai atnaujintą vaikų žaidimų aikštelę liko šokiruota.

„Ką tik praėjus Tarptautinei vaikų gynimo dienai, liūdna pastebėti, kad kažkas nesirūpina vaikų saugumu. Kauno Kalniečių parke, vaikams laipioti įrengtose aikštelėse akivaizdžiai palikti neužbaigti darbai“, – nemalonia patirtimi dalijosi Vitalija.

Moteris teigia norinti įspėti šio parko lankytojus, ypač tuos, kurie čia atvyksta pažaisti su vaikais, kad styrantys kuoliukai tikrai pavojingi, užkliuvus už jų, galima susižeisti.

„Pilnai sutvarkytose žaidimų aikštelėse zuja labai daug vaikučių, tikrai visi džiaugiasi puikiu parku, naujomis sūpynėmis ir kitomis žaisti ar mankštintis skirtomis erdvėmis. Tik būtų gerai, kad pradėti darbai būtų taip pat šauniai ir užbaigti“, – viliasi kaunietė, kuri prasitarė, kad čia atvyksta gan dažnai.

Pasidomėjus, ar nei moteris, nei jos mažametis vaikas nesusižeidė, Vitalija patikino, kad nelaimės pavyko išvengti.

Būtų gerai, kad pradėti darbai būtų taip pat šauniai ir užbaigti.

Portalas susisiekė su Kauno savivaldybės Aplinkos apsaugos skyriaus vedėja Radeta Savickienė, kuri sutiko pakomentuoti šią situaciją.

„Rangovui „Avona“, kuris atlieka darbus minėtame parke, duota laiko iki liepos 31 dienos pašalinti visus defektus. Tikimės, kad ši situacija bus išspręsta kaip galima greičiau“, – sakė savivaldybės atstovė.

R. Savickienė patikino, kad tik panaikinus visus šiuos kliuvinius darbai bus priimti ir parko tvarkymas bus oficialiai užbaigtas.

„Kauno diena“ primena, kad Kalniečių parkas, kurio plotas per 20 hektarų, šiuo metu pasikeitęs neatpažįstamai. Čia veikia šunų vedžiojimo aikštelė, kurioje įrengta moderni šunų dresavimo įranga. Tai pat pastatyti nauji suolai poilsiui, sukurtos patrauklios žaidimų erdvės mažiesiems ir vyresnio amžiaus vaikams, įrengtos pavėsinės, dviračių takai, zonos, skirtos sportui – bėgimui ir pasivaikščiojimui. 


Šiame straipsnyje: Kalniečių parkasAvonažaidimų aikštelėparkasvaikaikaunietėskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietė

kaunietė portretas
dar nebaigė tvarkyti Draugystės parko , o jau žino kad bus blogai, kaip nusibodo tie "ekspertai" kodėl nieko nekomentavo kai praeitoj kadencijoj pinigus plovė ir nieko nedarė ir visiem buvo gražu, net į važiuojamos gatvės duobes dėjo gėlių vazonėlius ir komentatoriai tylėjo.

mama

mama portretas
Nei Laisvės alėjos atkarpa kokybiškai sutvarkyta, nei Dainavos parkas, manau tas pats bus ir su Daugystės parku. Kauno merui kokybė nesvarbi, jam reikia kuo greičiau pinigus įsisavinti, kas gali paneigti, kad negavo "otkato". Vaikų žaidimo aikštelėse būtina dirbtinė danga, o ne žvyras, bepročiai. Įdomu kur nukeliavo akmenys iš seno Laisvės alėjos grindinio? Kodėl neatvežamas švarus smėlis vaikų žaidimo aikštelėse? Ar norite ,kad vaikai užsikrėstų?

BŪTŲ GERAI

BŪTŲ GERAI portretas
JEI DAR BŪTŲ GERIAMO VANDENS FONTANĖLIAI,O PARKU TIKRAI DŽIAUGIAMĖS,tik tegul tvarko wc kam priklauso
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių