Quantcast

R. Jackūnienė – tarp švietimo lyderių

  • Teksto dydis:

Kauno rajono Garliavos Adomo Mitkaus pagrindinės mokyklos pradinio ugdymo mokytoja Rūta Jackūnienė už indėlį telkiant bendruomenę savo švietimo įstaigoje laimėjo ISM ir LRT organizuotą švietimo lyderio konkursą. Jame švietimo lyderiais tapo dar du šalies pedagogai.

Vilniuje ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto švietimo bendruomenei organizuojamoje konferencijoje „Žingsnis į ateitį – ką gali ŠVIETIMO LYDERYSTĖ?“ mokytoja buvo apdovanota diplomu ir Švietimo lyderystės magistrantūros studijomis ISM, o mokykloje bus įrengta įkvėpimo erdvė su stalo futbolu ir sėdmaišiais.

Apdovanoti mokytoją nominavo ir už ją aktyviai balsavo mokyklos bendruomenė. Rezultatus nulėmė komisijos (60 proc.) ir publikos balsai (40 proc.).

Visos Lietuvos mokyklos buvo kviečiamos dalyvauti konkurse, išrinkti ir apdovanoti mokytoją, direktorių, mokyklos pavaduotoją ar kitą švietimo įstaigos darbuotoją, kurio darbai pakeitė mokinių ateitį, mokyklos veidą ir bendruomenės gyvenimą, lyderį, kuris imasi unikalių iniciatyvų, transformuoja nusistovėjusias taisykles, dalijasi naujovėmis, diegia šiuolaikiškus mokymosi metodus, vykdo socialinius projektus, gerina mokinių pasiekimus ar buria bendruomenes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių