Quantcast

„Žalgirio“ rungtynių lankytojams – puiki žinia

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgirio“ rungtynių lankytojams – gera naujiena. Nuo šiol jie galės įsigyti ir vienkartinį parkavimą rungtynėms aikštelėje prie pat „Žalgirio“ arenos.

Mokestis bus ne valandinis, o taikomas visam renginiui nuo durų atidarymo iki jo pabaigos.

Priklausomai nuo rungtynių skirsis ir parkavimo kaina. Pavyzdžiui, atvykus į mažiau populiarias Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynes automobilį bus galima pasistatyti už 3 eurus, o Eurolygos rungtynėms ta pati paslauga gali kainuoti ir 10 eurų. Be to, ir pardavimui skirtų parkavimo vietų Eurolygos rungtynėse būna kur kas mažiau – vos kelios dešimtys, kai LKL rungtynėse tokių vietų gali būti ir keli šimtai.

Statyti automobilius galės tik iš anksto parkavimą įsigiję lankytojai ir tik tam automobiliui, kurį užsiregistruos „ADC parking“ sistemoje. Pagal užregistruotą automobilio numerį jie bus įleidžiami tiek per Karmelitų, tiek per A. Mickevičiaus tiltą. Kontrolė ties įvažiavimais bus vykdoma tikrinant valstybinius automobilių numerius. Galimybės įvažiuoti ir susimokėti vėliau – nėra.

Parkavimą į artimiausias rungtynes galite įsigyti jau dabar „ADC parking“ svetainėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taigi

Taigi portretas
Kokiu pridurku reikia būti, kad mokėti didelius pinigus už bilietus ir dar už parkavimą, o žalgiriukas ant jūsų visų deda didelį skersą.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Eikit eikit su savo tom nesamonem..Masina pasistatyt mokama,perki bilieta 1e komisinis,striuke pasikabint 1ar 1,5e...Ziuret per tv mokama..Kur matyta pasikabint striuke moki pinigus????!!!!Eikit jus n...

O jei

O jei portretas
pralaimi, pinigus grazinat.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių