Quantcast

Puiki proga atsinaujinti – žiemos išpardavimas pasiekė piką

  • Teksto dydis:

Jei per kalėdinius ir prieškalėdinius išpardavimus dauguma galvojo apie dovanas, sausį pats laikas pagalvoti ir apie savo drabužių spintas. Žiemos metu vykstantys išpardavimai – tinkamiausias laikas įsigyti klasikinius sezonui nepavaldžius drabužius, nepigų sporto inventorių ar aprangos aksesuarus. Nepavėluokite, prasidėjo žiemos išpardavimo pikas – nuolaidos parduotuvėse siekia net iki 70 proc.

„Kiekvienų metų pradžioje PLC „Mega“ vyksta masinis išpardavimas, kai nuolaidos parduotuvėse siekia iki 50 proc., tačiau sausio mėnesio pabaigoje, prieš parduotuvių lentynose pasirodant naujų kolekcijų prekėms, nuolaidų dydis išauga net iki 70 proc. Tai puiki proga ne tik sutaupyti, bet ir įsigyti išsvajotas prekes, nes parduotuvių asortimentas vis dar gausus – nuo klasikinių batų, kostiumų ir kostiumėlių iki sporto inventoriaus“, – sako PLC „Mega“ valdančios bendrovės UAB „Baltic RED“ rinkodaros direktorė Ieva Goštautaitė-Gedutė.

Peržiūrėkite drabužių spintas

„Vyrauja mitas, kad žiemos išpardavimo metu parduotuvėse išparduodamos kelių sezonų senumo prekės, tačiau mitais pasikliauti tikrai neverta, nes didžiųjų išpardavimų metu galima įsigyti ir ką tik vitrinose matytus daiktus. Verta atkreipti dėmesį ir į laikui nepavaldžius klasikinius drabužius – klasikinis kostiumas ar kostiumėlis, klasikiniai batai, tai prekės, kurios praktiškai „nesensta“, todėl didelė tikimybė, kad jas pamatysite parduotuvių vitrinose ir prasidėjus naujų kolekcijų sezonui“, – pasakoja I. Goštautaitė-Gedutė.

Žinoma, tai galioja ne tik eilutėms, kurias renkatės eidami į darbą ar dalykinius susitikimus. Klasikinė „kokteilinė“ suknelė taip pat neturi kritiškos tendencijų kaitos.

Ar norėsite savo palto kitąmet?

Artėjant pavasariui, taip pat verta apmąstyti – gal kitą žiemą norėsite atsisakyti šiemet dėvimo palto ar striukės, kitų aprangos detalių. Jei apie šį pasirinkimą pradėsite galvoti tik ateinantį rudenį – jums tai atsieis brangiau, nei šiuos pirkinius įsigyti dabar.

Beje, nereikia galvoti vien apie kitų metų žiemos sezoną. Daugelis išparduodamų rūbų ar aksesuarų puikiai tinka ir pavasariui bei rudeniui. Svarbu tik nuspręsti, ko tiksliai ieškote ir koks stilius jums tinkamiausias – tokiu atveju nepasiklysite tarp prekių gausos ir bus lengviau išsirinkti tinkamiausią daiktą.

Nesezoninės prekės visam sezonui

Nepamirškite, kad žiemos išpardavimo metu parduodamos ne tik žiemos sezono prekės – marškiniai, marškinėliai, apatinis trikotažas, pižamos, kiti garderobo elementai, kurių reikia nuolat, išpardavimo metu gali papildyti jūsų spintas už dvigubai mažesnę kainą. Taip pat, nuolaidos taikomos ne tik drabužių ar avalynės parduotuvėse, prekių su nuolaida galima rasti ir namų apyvakos bei elektronikos parduotuvėse.

„Namuose juk reikia ne tik drabužių. Gal laikas įsigyti naujų rankšluosčių, o gal, artėjant pavasariui, planuojate atnaujinti namų interjerą ir ieškote naujų baldų, šviestuvų ar užuolaidų? Net neabejoju, kad „Megoje“ tikrai jų rasite už šiuo metu itin patrauklią kainą“, – kviečia I. Goštautaitė-Gedutė.

Didžiųjų išpardavimų metu galima įsigyti ir ką tik vitrinose matytus daiktus.

„Auksiniai“ išpardavimai sportininkams

Kokybiškos sporto prekės ir apranga – tikrai nepigus, tačiau, norint patogiai sportuoti, būtinas elementas. „Gal šią žiemą slidinėdami kalnuose supratote, kad slidžių nuomos paslaugos jau ne jums ir pats laikas įsigyti nuosavą inventorių? Šiuo metu labai tinkamas laikas įsigyti ar atsinaujinti profesionalų inventorių už gerokai mažesnę kainą“, – atkreipia dėmesį I. Goštautaitė-Gedutė.

Kaip ir aprangos atveju, žiemos sezono prekių išpardavimo metu taikomos nuolaidos ne tik šaltojo sezono sporto prekėms. Maudymosi kostiumėliai, teniso raketės, futbolo ar bėgimo bateliai, funkciniai marškinėliai naudojami visų sezonų metu.

Jei sportuojate – žinote, kiek kainuoja kokybiškas inventorius ir, kad jį reikia nuolatos atnaujinti.

Prabangūs aksesuarai

Laikrodis, auksinė segė ar sąsagos – atributai, kurie ne tik nesensta, bet ir pasižymi didele spalvų, medžiagiškumo ir stiliaus įvairove, todėl kiekvienas pirkėjas gali rasti jiems labiausiai tinkantį aksesuarą.

„Kartais lankydamiesi prekybos centre smalsiai apžiūrime kokybiškus aprangos aksesuarus, papuošalus ar laikrodžius, bet pamatę kainas tik atsidūstame – ne dabar. Galbūt tas laikas kaip tik dabar – sausį, kai nuolaidos siekia iki 50 proc., o kai kuriose aksesuarų parduotuvėse net iki 70 proc. Psichologų teigimu, tokie akcentai ne tik puošia, bet ir padeda žmonėms jaustis geriau bei didina jų savivertę“, – pataria I. Goštautaitė-Gedutė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

T

T portretas
Baigtu varyti ironijas per visa puslapi nu tomis prekemis ir nuolaidomis kaip idiotai atrodo

...

... portretas
kainas uzkelia o paskui nuoplaida 50gaunasi tas pats kaip be nuolaidos bent taip LIETUVOJE vyksta spekuliacija
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių