Quantcast

Prokurorai prašo VRK naikinti N.Venckienės neliečiamybę

Panevėžio apygardos vyriausiasis prokuroras Justinas Pupka pirmadienį kreipėsi į Vyriausiąją rinkimų komisiją prašydamas panaikinti į Seimą kandidatuojančios buvusios Kauno apygardos teismo teisėjos Neringos Venckienės teisinę neliečiamybę.

Panevėžio prokuroras prašo naikinti ir N.Venckienės tetos Audronės Skučienės, taip pat siekiančios vietos parlamente, su kandidato statusu įgytą įgytą teisinį imunitetą.

„Panevėžio apygardos vyriausias prokuroras J.Pupka kreipėsi į Vyriausiąją rinkimų komisiją prašydamas sutikimo rinkimų agitacijos metu, taip pat iki Seimo nario priesaikos priėmimo panaikinti teisinį imunitetą - leisti patraukti baudžiamojon atsakomybėn ir kitaip suvaržyti laisvę N.Venckienei ir ir A.Skučienei, kurios įregistruotos kandidatėmis į Seimo narius“, - rašoma prokuratūros pranešime spaudai.

Pasak pranešimo, prokurorai siekia atlikti „su jomis susijusius procesinius veiksmus ir užbaigti ikiteisminius tyrimus įstatymų nustatyta tvarka“.

Prokurorai teigia surinkę pakankamai duomenų, kad galėtų pateikti N. Venckienei įtarimus dėl trukdymo antstolio veiklai, nepagarbos teismui ir teismo sprendimo nevykdymo.

Kėdainių rajono apylinkės teismas praėjusių metų gruodžio 16-ąją nusprendė N. Venckienės mirusio brolio Drąsiaus Kedžio ir jo sugyventinės Laimutės Stankūnaitės dukrą, kurią globojo N. Venckienė, perduoti motinai. Sprendimas, pasitelkus dideles policijos pajėgas, įvykdytas šių metų gegužės 17-ąją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Butinai

Butinai portretas
net neprileist prie seimo, tokiu susitepusiu nekaltu zmoniu krauju garliavos gyvaciu.Ju vieta Panevezy,moteru kalejime ir taskas.Vencke ir skuce,nepades melu pasiekta nelieciamybe!!!

to 1

to 1 portretas
nesusimyzk tik

vida

vida   portretas
stankunai vel raso komentarus labai grazus pedofiliski
VISI KOMENTARAI 63

Galerijos

Daugiau straipsnių