Quantcast

Projektas „Saugus kiemas“ tęsiasi: kviečia registruotis

  • Teksto dydis:

Vasaros pradžioje startavęs konkursas „Saugus kiemas-2022“, skirtas saugios aplinkos sukūrimui prieš turtinius nusikaltimus savo kiemuose, ypač prieš vagystes iš/nuo automobilių, tęsiasi.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūnai ragina suskubti bendruomenes – registracija baigiasi jau rugsėjo 30 d.

Likus kiek daugiau nei dviem savaitėms iki konkurso „Saugus kiemas-2022“ registracijos pabaigos, antradienį, rugsėjo 13 d., policijos komisariate, esančiame Radvilėnų pl.1C, Kaune, II aukšto lauko terasoje, vyko interaktyvus informacinis renginys, kurio metu buvo pristatomas projektas-konkursas.

Vienas iš projekto sumanytojų, Kauno apskr. VPK Kauno miesto bendruomenės pareigūnas Darius Joneikis pristatė pagreitį įgavusį projektą kolegoms.

Kauno policijos nuotr.

Kauno apskr. VPK pareigūnai džiaugiasi, kad praėjusiais metais nuo vagysčių nenukentėjo nei vienas kiemas, kuris dalyvavo projekte „Saugus kiemas“. Antrus metus iš eilės organizuodami projektą pareigūnai tikisi, jog bendruomenės susiburs svarbiam tikslui – tapti saugesnėmis. O jau kitų metų pradžioje iš pareigūnų ir socialinių partnerių sudaryta komisija vertins ne tik kiekvieno kiemo indėlį užtikrinant saugesnę aplinką, bet ir nusikalstamų veikų skaičių toje aplinkoje.

Kviečiami suskubti registruotis gyvenantys Kauno miesto savivaldybės teritorijoje, daugiabutyje ar gyvenamųjų kvartalų kaimynų bendruomenėje, kuri sudaryta ne mažiau kaip iš 10-ties kaimynų.

Viskas, ką reikia padaryti – suburti bendruomenę ir užpildyti projekto registracijos formą. Ją rasite čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tapkinas

tapkinas portretas
tai susimetam ant bayrahtaro? kad sauguotu jusu kiema?

Tai įsigykit tas lempas patys !

Tai įsigykit tas lempas patys ! portretas
Ar norėtumėt , kad tautiečiai susimestų....

LABAI REIKIA

LABAI REIKIA portretas
KAD PRIE LAIPTINIŲ ĮĖJIMO BŪTŲ ŠVIESA AR NUO JUDESIO AR SUTEMUS. TAI BŪTŲ KIEMUOSE SAUGIAU.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių