Quantcast

Pristatyti „Vardan Lietuvos“ kandidatai Kaune

Demokratų sąjunga „Vardan Lietuvos“ pristatė kandidatus, kurie Kaune  varžysis savivaldybės tarybų ir merų rinkimuose. Kandidatų sąraše – ir dabar miesto taryboje esantys politikai, ir visuomenininkai.

Planuota, kad Kauno komandos pristatyme dalyvaus ir partijos lyderis Saulius Skvernelis, tačiau į šį susitikimą jis neatvyko. „Vardan Lietuvos“ kolegos perdavė jo sveikinimo žodžius ir linkėjimus visiems kantrybės, tikėjimo, kad Kauną galima kartu padaryti dar geresniu miestu.

Demokratų sąjunga „Vardan Lietuvos“ į Kauno merus iškėlė Gintauto Labanausko kandidatūrą, kuris yra ir partijos Kauno skyriaus pirmininkas. Jis akcentavo, kad dabar miestas esą valdomas kaip privati įmonė, o turėtų būti labiau įtraukiama visuomenė.

Mes darysime ne revoliuciją, o evoliuciją ir tęsime pradėtus gerus darbus, tačiau daugiau kalbėsimės su žmonėmis.

„Mes darysime ne revoliuciją, o evoliuciją ir tęsime pradėtus gerus darbus, tačiau daugiau kalbėsimės su žmonėmis. Iš tiesų, Visvaldo Matijošaičio komandai galime padėkoti už tvarkomas gatves, statomus naujus objektus, tačiau norisi priminti, kad daugumos jų nebūtų, jei S. Skvernelio vadovaujama Vyriausybės Kaunui nebūtų suteikusi paramos. Vis dėlto mes manome, kad galėtume padaryti geriau, o dabartinė valdančiųjų komanda jau pavargo, pasimiršo socialiniai reikalai, darbas su senjorais, švietimo įstaigos kažkada buvo Kauno pasididžiavimas, o dabar jos bloškiamos žemyn“, – teigė kandidatas į Kauno mero postą.

Pasak G. Labanausko, savivaldybė yra ne tik pastatas, o visi kauniečiai, todėl kiekvienas turi prisidėti prie miesto valdymo, teikti pasiūlymus „Atėjo laikas tikrai demokratijai, kai kiekvieno žmogaus balsas yra svarbus“, – pridūrė Kauno skyriaus pirmininkas.

Pozicija: G. Labanauskas įsitikinęs, kad miesto valdžia turi daugiau bendradarbiauti su gyventojais. (Regimanto Zakšensko nuotr.)

Tarp kandidatų į Kauno miesto savivaldybės tarybos narius pristatyti dabartiniai Kauno miesto tarybos nariai Edita Gudišauskienė, Vygantas Gudėnas, Rasa Šnapštienė. Taip pat sąraše yra visuomenininkė Eglė Kanikovienė, verslininkas Vytautas Labanauskas, pedagogė Antanina Medviedevienė, inžinierius Gintaras Praniulis, advokatė Vida Kisielienė.

Kandidatai atkreipė dėmesį į parkavimo mieste problemas, siūlo dalį biudžeto leisti paskirstyti patiems gyventojams ir jiems nuspręsti, kokią infrastruktūrą už tuos pinigus galima būtų įrengti. Taip pat demokratai tikisi pagerinti atliekų surinkimą, patobulinti socialinių paslaugų tinklą ir pan.

Primename, kad savivaldybių tarybų ir mero rinkimai vyks kitų metų kovą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jau geriau p.Saulius Skvernelis

Jau geriau p.Saulius Skvernelis  portretas
nebūtų kūręs partijos : tokia buvusių kitų partijų atstovų ,,mišrainė" nėra skani .

Atsibodo šita šunauja

Atsibodo šita šunauja  portretas
Jokių konservatorių ......jau turėjome su auksiniais tuolėtais.....

kaunietis

kaunietis portretas
Tai žmonės išdavę savo partijas, ilgametė Edita Gudišauskienė, Gudenas konservatoriai mero draugai ilgamečiai, Eglė Kanikovienė ilgametė socdemė, Medvedeviene ilgametė socdemė. Pamatė,kad kuriasi nauja partija, reikia pabandyti gal kartais papuls po Skvernelio sparneliu i miesto tarybą Ner baisiau kai išduoda savo partiją ir lekia i naują laimės ieskoti.
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių