Quantcast

Lengvabūdiškumo kaina: neblaivi pagauta Kauno konservatorė G. Skaistė negalės vairuoti vienerius metus

Kauno valdžią vėl purto girtavimo skandalas. Šį kartą į policijos akiratį pakliuvo 32 metų Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partijos narė Gintarė Skaistė. Politikė dėl vairavimo išgėrus ne tik vienerius metus negalės vairuoti automobilio, bet ir turės sumokėti 1 tūkst. litų baudą.

Kauno apylinkės teismas politikei skyrė minimalią baudą, nes moteris neblaivi prie vairo sučiupta pirmą kartą.

Policijos patruliams G. Skaistė įkliuvo liepos 19-ąją, po vidurnakčio, Kauno rajone, Noreikiškių kaime, Šiltnamių ir Stirnų gatvių sankryžoje. Pareigūnams automobilis sukėlė įtarimą, nes įtartinai manevravo. Automobilį sustabdę pareigūnai pajuto nuo vairuotojos sklindantį alkoholio kvapą.

Tarnybiniuose policijos pareigūno pranešimuose teigiama, kad politikė prisipažino, jog vartojo alkoholį, todėl ji buvo nuvežta į policijos nuovadą girtumui nustatyti.  Į alkotesterį G. Skaistė pripūtė 0,8 promilės alkoholio.

Portalo kaunodiena.lt žurnalistei su politike susisiekti nepavyko, nes jos telefonas buvo išjungtas.

Kauno meras Andrius Kupčinskas tikino, kad ši naujiena jam buvo staigmena, apie miesto tarybos narės vairavimą išgėrus jis teigė sužinojęs iš žiniasklaidos.

„Kas norėtų pasigirti tokiais dalykais, todėl niekas ir nežinojom“, – sakė G. Skaistės bendrapartietis A. Kupčinskas. – Svarbu, jog po tokio elgesio ji padarytų išvadas ir tokios situacijos nepasikartotų ateityje“.

G. Skaistė nuo 2007 metų yra Kauno miesto tarybos narė bei eina Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos seniūno pavaduotojos pareigas. Moteris su vyru augina du vaikus.

Portalas kaunodiena.lt rašė, kad  prieš du mėnesius savivaldybę buvo supurtęs kitas girtavimo skandalas. Viename Kontrolės ir audito tarnybos kabinete buvo švenčiamas gimtadienis, po kurio į savivaldybę buvo iškviesti policijos pareigūnai. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

"tamsai "

"tamsai " portretas
manau , kad tai profesija...Tarp kitko--latro gyvenimas sunkus , ale garbingas .

Sw

Sw portretas
Garbess nedaroo

T S

T S portretas
GĖDA
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių