Quantcast

Prie savivaldybės atgimsta kalėdinių eglučių parkelis

  • Teksto dydis:

Prie Kauno miesto savivaldybės – daugiau žalumos. Tuščias gėlių klombas užpildė kalėdinės eglutės. Artimiausiu metu jas apraizgys ir geltonos lemputės.

Jau tapo tradicija prieš didžiausias miesto šventes papuošti savivaldybės prieigas. Čia šventiniu laikotarpiu bus jaukus kalėdinių eglučių parkelis, kuriame bus galima pasidaryti šiltų nuotraukų bei nusiųsti jas artimiesiems kaip kalėdinius atvirukus.

„Šiemet eglutės, atrodo, aukštesnės. Labai laukiu, kada jas įžiebs. Būdavo tikrai toks jaukus kampelis“, – tarstelėjo pro šalį ėjusi kaunietė.

Darbininkai kaip tik tvirtina eglutes, kad jų neblaškytų žieminiai vėjai ir nenusvertų sniegas. Ant kai kurių eglučių jau matosi ir pakabintos spingsulės, kursiačios šventinę nuotaiką.

Regimanto Zakšensko nuotr.

Primename, kad šiais metais kalėdiniai papuošimai koncentruojami centrinėje Kauno dalyje. Lemputėmis suspindės Laisvės alėja, savivaldybės prieigos. O Vilniaus gatvėje bus tarsi takas, vedantis prie pagrindinės Kauno eglės, kaip tik šiuo metu puošiamos Rotušės aikštėje. Dekoracijos bus ir prie tiltų, esančių netoli centro. Šiokios tokios puošmenos lauks ir Santakos parke.

Centrinė miesto dalis suspindės penktadienį, lapkričio 25 dieną nuo 19.30 val. kuomet prasidės Kauno kalėdinės eglutės įžiebimo šventė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Soslan

Soslan portretas
Trys Karaliai sveikina Kauną 2024 metų Sausio 6 diena Kauno tautines kultūros centras Kaunas auga Kauno miesto savivdybės

brendam per purvą

brendam per purvą portretas
Išardytos gatvės ir šaligatviai , tai tokia kaunietiška šventė

Manau

Manau  portretas
Galėjo būti vazonuose !!!
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių