Quantcast

Užfiksavo: prie Aleksoto „Maximos“ nusidriekė pirkėjų eilės

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį apsipirkti norėjusi aleksotiškė nuėjusi į artimiausią jai prekybos centrą turėjo laukti eilėje, kuri driekėsi lauke.

„Laukiau. Ką daugiau daryti? Šiuo metu juk į parduotuves einame tik tada, kai labai reikia“, – sakė kaunietė.

Jos atsiųstoje nuotraukoje matosi, kad prie Aleksote esančios „Maximos“ į eilę išsirikiavę žmonės stovi saugiu vienas nuo kito atstumu.

Pasirodo, prekybos centras dėl koronaviruso pavojaus pradėjęs reguliuoti pirkėjų srautus.

„Eilė nenustebino. Savaitgalį buvo eilė prie „Lidl“. Laukė gal penki žmonės. Bet artėja šventės, daugiau žmonių norės apsipirkti nei įprastai, be to, parduotuvių darbo laiko sutrumpintas, kaip tada bus?“ – svarstė portalo kauno.diena.lt skaitytoja, ragindama būtinojo apsipirkimo neatidėlioti iki penktadienio vakaro ar savaitgalio, o pasinaudoti parduotuvių nurodytais laikais, kai žmonių į jas užsuka mažiausiai.

„Maximos“ komunikacijos ir korporacinių reikalų departamento direktorė Ernesta Dapkienė portalui kauno.diena.lt teigė, kad pirkėjų skaičių reguliuoja jau ne pirma diena.

Džiaugiamės savo klientų, kurie planuoja apsipirkimus ir nepalieka to paskutinei dienai, sąmoningumu.

„Pastarąsias kelias savaites, laikydamiesi atsakingų institucijų rekomendacijų, reguliuojame klientų srautus savo parduotuvėse. Pagal kiekvienos parduotuvės plotą yra paskaičiuota, kiek vienu metu joje gali būti pirkėjų. Mūsų sprendimu, 20 kv.m prekybinio ploto vienam žmogui. Kitaip tariant, jei parduotuvės plotas 1000 kv.m, joje vienu metu gali būti apie 50 žmonių“, – teigė E. Dapkienė.

Kitų pirkėjų prašoma palaukti lauke, laikantis saugių atstumų.

„Šiuo metu daugiau klientų sulaukiame, nes vyksta pasiruošimas Velykoms. Džiaugiamės savo klientų, kurie planuoja apsipirkimus ir nepalieka to paskutinei dienai, sąmoningumu“, – dėstė prekybos tinklo atstovė.

Nurodoma, kad „Maximos“ parduotuvės būna tuštesnės ryte nuo 9 iki 10 val., nuo 13 iki 16 val. bei nuo 19 iki 20 val.

Be to, „Maxima“ prieš šv. Velykas, Didįjį penktadienį ir šeštadienį, ilgina savo parduotuvių laiką, kuris buvo sutrumpintas kovo 16 dieną, Lietuvoje įsigaliojus karantinui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bs

Bs portretas
Pinigu plovejai cia ta maxima, gavo parama is ES tai ir plauna, kaip ir daugelis kitu firmu - sodina darbuotojus ant prastovu nes daugiau navaro gaunasi naudojantis tom paramom, tai cia dar dirbt liepia ir prigalvoja darbuotojam papildomu nesamoniu, labai lengva jiem ten sedeti ir spragti pirstais kas diena vis po nauja absurda. Visa ta korona faktas kad yra niekas ir cia nieko nera, vieninteliem pietieciam negerai kur jie nemate tu virusu. As kaip tik einu uz Norfa, Iki ir daugeli kitu tinklu kurie nesilaiko sios nesamones, uztenka kaukes ir viskas , o tie skaiciai ten koronastop galima is galvos sugalvot, kam ta vakcina jei yra antivirusiniai vaistai?? Jei ta vakcina neveiksni ir plius salutinis poveikis? Jeigu suleidzia 3 dozes ir vis tiek rodo organizmas kad antikuniai nesusidare, vadinasi ir nereikia nieko. Nustoja plaut zmoniem smegenis ir nezlugdo smulkiu verslu, uzsilipo ant kalno virsunes didieji ir dabar spardo visus mazuosius kad nebutu kompetitoriu bizniui.

To Norfoje betvarkė

To Norfoje betvarkė portretas
Nerašyk didžiosiom raidėm berazumi. Šendien Velykos. Nerėkauk!

Retas atvejas

Retas atvejas portretas
Velykos didelis menulis
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių