Quantcast

Prie Kalėdų eglės visą gruodį kauniečių laukia šventinės atrakcijos

  • Teksto dydis:

Rotušės aikštėje jau kelias savaites stovi drugeliais ir smilgomis puošta žaliaskarė. Ji kauniečius ir miesto svečius vilioja savo grožiu, tačiau prie eglutės pasitinka ir įvairios staigmenos. Šventinę nuotaiką kuria Kalėdų Senelis, nykštukai bei kiti personažai.

„Visą gruodžio mėnesį kauniečių ir miesto svečių laukia jaukios šventinės atrakcijos!“ – skelbia Kauno miesto savivaldybė.

„Kiekvieną savaitgalį Rotušės aikštėje mažuosius kauniečius lanko ir slapčiausių jų norus klauso Kalėdų senelis. Na, o nuotaikingas veiklas, žaidimus ir pasirodymus kuria ypatingi personažai: mimai, kojūkininkai, veidrodinė pora“, – ką Rotušės aikštėje gali sutikti lankytojai, vardijo miesto atstovai.

Tegul paskutinės 2021-ųjų metų akimirkos būna įsimintinos.

Pastarosiomis dienomis lauke skruostus kutena šaltukas, tačiau prie Kauno Kalėdų eglės nebus kada šalti, mat kalėdiniame miestelyje esančiuose kupoluose pardavinėjami kvapnūs gėrimai ir gardūs užkandžiai, kurie padės sušilti.

„Be to, Kauno įstaigos dovanoja įvairius nemokamus renginius skirtingose miesto vietose. Edukacijos, koncertai, parodos, spektakliai ir kiti įtraukiantys užsiėmimai – ką veikti tikrai ras kiekvienas. Tegul paskutinės 2021-ųjų metų akimirkos būna įsimintinos“, – šiltų Kalėdų Kaune linkėjo miesto atstovai.

Savivaldybės socialinio tinklo „Facebook“ įkeltos ir kelios nuotraukos su mažaisiais smalsučiais ir kalėdiniais personažais. Matyti, kaip būrelis kauniečių įdėmiai stebi Kalėdų Senelį, jo padėjėjus ir laukia, kada į ausį galės pašnibždėti slapčiausius troškimus.

Kauno m. savivaldybės nuotr.

Laimės pliūpsnį gali patirti kiekvienas. Tačiau šiuo metų laiku Kalėdų Senelis labai užimtas, turi išklausyti daugybės vaikų norus, todėl Rotušės aikštėje būna ne visada. Kada galima jį sutikti prie Kauno eglės bei kada pasirodymus rengia kiti personažai, galima sekti internetiniame puslapyje kaledos.kaunas.lt.

Nepraleiskite progos susitikti su Kalėdų Seneliu!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
ne eglutė, o šluota, dovanėlės švirkštai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių