Quantcast

Pretendentė į Kauno meres įvardijo, kieno dėka miestas gerai tvarkosi

Kauno meras Visvaldas Matijošaitis Kaune gerai tvarkosi, nes konservatoriai tam sukūrė prielaidas, sako konservatorių kandidatė Kauno mero rinkimuose akademikė Jurgita Šiugždinienė.

Šeštadienį vykstančiame Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) posėdyje Kauno mero posto siekianti konservatorė retoriškai klausė, ką galėtų pasiūlyti dabartinam miestui, kurio valdymu, pasak jos, didelė dalis kauniečių yra patenkinti.

„Didelė dalis kauniečių yra patenkinti, kaip tvarkosi dabartinis miesto meras ir jo komanda. Ir iš tikrųjų miestas tvarkosi, stengiasi gerinti sąlygas verslui, pritraukti daugiau turistų. Bet teisingumo dėlei reikia pasakyti, kad tvarkytis nėra taip sudėtinga, kadangi būtent mūsų Vyriausybė prieš nemažai metų patvirtino tokią struktūrinių fondų programą, kuri buvo nukreipta būtent miesto infrastruktūrai gerinti“, – aiškino konservatorių pretendentė į Kauno mero postą.

„Reikia užtikrinti, kad miestas būtų gražus ne tik šiandien, ne tik rytoj, bet ir nuosekliai augtų ir artimiausius 10 ar 20 metų. Ir ko tam reikia? Pirmiausia – bendros vizijos ir labai ambicingų tikslų“, – TS-LKD posėdyje tvirtino J. Šiugždinienė.

Pasak jos, svarbiausia sukurti miestą, kuris turėtų didžiulį akademinį, technologinį potencialą bei stiprų bendruomeniškumą.

„Mano tikslas – pažvelgti už infrastruktūros ir ekonomikos ribų. Mano tikslas – atsakyti į klausimą, ko reikia, kad Kaunas kaip magnetas trauktų ne tik verslus, bet ir jaunimą“, – pabrėžė politikė.

J. Šiugždinienė teigė Kauną matanti kaip aktyvų regiono lyderį.

„Aš manau, kad mūsų miestas turėtų telkti viso Kauno regiono savivaldybių potencialą ir taip užtikrinti masto ekonomiką. Tai leistų įgyvendinti bendrus regiono turizmo, infrastruktūros, švietimo ir kitus projektus“, – apibendrino konservatorė. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

nusikalbėjo

nusikalbėjo portretas
Kaip su tokiu proteliu gali užimti tokias pareigas?Kaip tokie universitetų šulai,tai tokie ir studentai.Jiems į galvas kalama ne žinios,o propaganda,melas.

Nejuokink

Nejuokink portretas
Matomai konservatoriai todėl ją ir siūlo į Prezidentus,kad pastaroji sutinka kalbėti tokias nesąmones. Ilgas konservatorių valdymas Kauną privedė prie pokarinio miesto griuvėsių.Tai ir kvailam aišku.Girdi Matjiošaitis blogas,nes miestą atstatė,o konservai geri,nes miestą sugriovė.Po tokio kandidatės nusišnekėjimo galima suprasti,kad ji girdama praeitį,giria ir sovietinius laikus. Moterėlė visiškai nusikukavo.

Anonimas

Anonimas portretas
Auksinis tualetas, duobėtos gatvės, pastatai vaiduokliai ir t.t. Ir visa gerkle buvo rėkiama, kad nėra pinigų miestui. Ponas V. Matijošaitis įrodė, kad yra kitaip. Tokio žmogaus senai reikėjo Kaunui. Na o gerbiamiems konservatoriams belieka palinkėti visur ir visada nesėkmių ir pralaimėjimų.
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių