Quantcast

Praneša skaitytojai: tvarkoma kauniečių pamėgta poilsio vieta

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Senamiestyje vaikštinėjęs kaunietis pastebėjo, kad miestiečių ir Kauno svečių pamėgtame Daugirdo amfiteatre prasidėjo darbai.

„Prasidėjo taip vadinamo Daugirdo amfiteatro statyba. Senojo medinio neliko jau rudenį“, – portalo kauno.diena.lt žurnalistams sakė skaitytojas.

Kaip portale rašyta anksčiau, rekonstrukcijos metu kardinaliai keičiamas dešiniajame Nemuno krante esantis Daugirdo amfiteatras su viršutine terasa. Krantinėje ties Senąja prieplauka įrengiami turėklai ir nauji, patogūs laipteliai, vedantys amfiteatro link.

Prieš beveik metus kauniečiai su portalo žurnalistais taip pat pasidalijo pastebėjimais, kad pradėtas tvarkyti amfiteatras, esantis netoli Nemuno bei Vytauto bažnyčios. Tąkart miestiečiai vylėsi, kad sutvarkius šią erdvę nepasikartos nelaimės, kuomet žmonės įlūžo tarp išpuvusių suoliukų.

Kauniečiai tąkart kalbėjo apie praėjusių metų vasarį įvykusią nelaimę, kuomet į amfiteatrą skubėjo specialiosios tarnybos. Buvo gautas pranešimas, kad moteris įlūžo ir jos koja įstrigo tarp lentų.

„Ugniagesiai rado moterį, kurios koja iki kelio buvo įstrigusi į įlūžusį suoliuką. Laiptai buvo apledėję, tad ji ėjo tarp suoliukų ir įlūžo į suoliuko sėdimąją dalį. Nukentėjusiai moteriai – apie 70 metų“, – tąkart apie nelaimėlę pasakojo Kauno Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovai.

Skaitytojo nuotr.

Tikimasi, jog sutvarkius tiek medinius suoliukus, tiek laiptų pakopas, į T. Daugirdo gatvę esantį amfiteatrą gelbėtojams dėl tokių nelaimių nebereikės važiuoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas ROKAI

Kaunas ROKAI portretas
Ar atsiras pėsčiųjų takai? Rokus prijungė prie Panemunės, o infrastruktūra taip ir liko nuo rusų laikų! Dviračiais žmonės į miestą važiuoja, vaikai į mokyklą. Ant senos dubėtos dangos naujas eismo juostas nupiešė, čia rimtai tik tiek??

alio

alio portretas
Tvarkykite greičiau Petrašiūnų jachtklubą,pliažą..

privalo

privalo portretas
visus suoliukus nudazyti Ukrainos veliavos spalvom, ir dar dideli stenda su taip garbinamu ukru sukiu ruski korabl posol naxui
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių