Quantcast

Pradėtas griauti legendinis laisvalaikio centras „Undinė“, jį pakeis parduotuvė

  • Teksto dydis:

Kaune nebelieka dar vieno miesto simbolio.  Pradedamas griauti laisvalaikio centras „Undinė“. Aptvertoje teritorijoje statybininkai intensyviai darbuosis, kol liks tik nedidelė dalis senojo pastato. Tuomet ims kilti naujosios prekybos centro sienos.

„Undinė“ jau kelis dešimtmečius buvo neatskiriama Kauno dalis. Joje prieš 25 metus pradėtas žaisti biliardas, boulingas – tuomet čia buvo sumontuoti pirmieji Baltijos šalyse boulingo takai.

Iš pradžių entuziastai rungėsi vos prie kelių biliardo stalų, tačiau vėliau čia susibūręs biliardo klubas „Club9“ tapo viena profesionaliausių ir žinomiausių biliardinių visoje šalyje.

„Undinės“ vardas visuomet siesis su pirmuoju Lietuvos boulingu, vienu didžiausių biliardo klubų, stalo tenisu, pirtimi ir daugybe kitų pramogų vaikams ir suaugusiems, kurias išbandė ne viena karta. Tačiau ateina laikas permainoms", – su klientais atsisveikino laisvalaikio klubo atstovai.

Minimos permainos neatpažįstamai pakeis šią vietą. Kardinaliai pasikeis ir veiklos pobūdis. Taip Jonavos g. atsiras dar vienas prekybos centras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Eugenija

Eugenija portretas
Kiek dar prekybos centrų bus Kaune?Atidarykit pramogų,poilsio, pirčių,baseinų ir t.t parką patį geriausią Pabaltijy ar net Europoje, va tada bus kuo džiaugtis ir didžiuotis.

Ritonė

Ritonė portretas
Laisvalaikio centrą atidarykit,o ne prekybos.Koktu darosi nuo tų prekybos centrų.Nepavalgę ir nepagėrę.Kur dabar yrą stalo tenisas?Boulingą uždarė Mole,po to Akropolyje,Undinėje.Kiek likę biliardo žaidimo vietų?Geriau ėskim,tukim,po to ieškokim lieknėjimo dietų ir mitybos planų.Biznis >

Arūnai?

Arūnai? portretas
Kas čia KD ? Kad žalio spaust neledžia?
VISI KOMENTARAI 55

Galerijos

Daugiau straipsnių