Quantcast

Policija dirba iš peties: praėjusią parą blokpostuose apsigręžti teko 4 tūkst. vairuotojų

  • Teksto dydis:

Savaitgalį kontroliuojant judėjimą šalyje, policija šeštadienį fiksavo sumažėjusį savivaldybių sienas norinčiųjų kirsti srautą. Vis dėlto apsigręžti praėjusią parą teko beveik 4 tūkst. asmenų, kai penktadienį jų skaičius buvo mažesnis – apie 3,3 tūkst.

„Neįleistų žmonių yra daugiau negu penktadienį. Šeštadienį buvo beveik 4 tūkstančiai, tačiau matome mažesnius transporto priemonių srautus, mažiau žmonių tiesiog važiuoja per postus, palyginti su penktadieniu, kai buvo susidariusios kažkur transporto priemonių spūstys“, – BNS sekmadienį sakė Policijos departamento atstovas spaudai Ramūnas Matonis.

„Šiaip situacija pareigūnams truputį lengvesnė kontroliuoti tą judėjimą“, – pridūrė jis.

Anot atstovo, žmonės vis tiek nevengia savaitgalį vykti į turgų, parduotuvę, „kas kažkur prie kalėdinės eglutės, kas pasivaikščioti į miestus“.

Neįleistų žmonių yra daugiau negu penktadienį.

Dėl judėjimo ribojimų pažeidimų šeštadienį postuose surašyti keturi protokolai, o iš viso už karantino reikalavimų nepaisymą – 87.

„Daugiausiai yra vėlgi už būriavimąsi didelėmis grupėmis, už daugiau negu vieno šeimos ūkio susibūrimus ir už apsaugos kaukių nedėvėjimą“, – komentavo R. Matonis.

Siekiant suvaldyti koronaviruso plitimą, policija penktadienį per pietus šalyje pradėjo masinę judėjimo kontrolę. Iš viso įvažiavimuose į savivaldybių centrus įrengta 250 kontrolės postų.

Užtikrinant judėjimo ribojimą tarp savivaldybių šalyje dirba apie 900 policijos ekipažų, jiems talkina šauliai, pasieniečiai, karo policija. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

J

J portretas
Jiems reike kad kraujais triestų

Anonimas

Anonimas portretas
Butina itaisyti tu postu stebejimo punktus kurie pranestu vairuotojams realiu laiku kada stribai pavarge eina namo

To- Tfu

To- Tfu portretas
Tokie kaip tu pašvinkę padarai,daug pavojingesni už žulikus.Žulikas apgauna vienetus,o tokie kaip tu padugnės,apkrečia tūkstančius.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių