Quantcast

Pokalbis „Kauno dienos“ studijoje: vyr. komisaras R. Stukas – apie kontrolės postus keliuose

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi Kauno apskrities VPK Viešosios tvarkos valdybos viršininkas, vyriausiasis komisaras Remigijus Stukas.

Nuo trečiadienio iki pat pirmadienio šalyje vėl bus blokuojami keliai.

„Kauno dienos“ studijoje apsilankęs R. Stukas pasakoja, kokius pažeidimus policijos pareigūnai fiksavo praėjusį savaitgalį, kaip bus kontroliuojamas judėjimas švenčių metu ir ką reikia žinoti keliaujantiems ar ketinantiems apsilankyti Kaune.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Patikslinu

Patikslinu portretas
rodod, aiškiai parašiau: " Vaišvydavoje gyvenantis kaunietis" . Komisaras pareiškė, kad miesto centran mūsų neleisiąs, "kad nebūtų susigrūdimų". Taip pagrindė posto Zuikinėje reikalingumą. Va ir klausiau, kodėl Kauno m. gyventojai segreguojami: vieniems ("lygesniems") galima vykti į miesto kuriame gyvena, centrą, kitiems ("antrarūšiams") -ne. Manding, judėjimą mieste riboti reikėtų pagal poreikio vykti svarbą, o ne pagal tai, kokiame mikrorajone kaunietis gyvena. Ir tikrinti tuomet reikėtų visus ir vienodai.

to pirmas

to pirmas portretas
Galbūt Tamsta gyvenate Pietrytinėje Vaišvydavos dalyje,kuri neprijungta prie Kauno ir priklauso Samylų seniūnijai?...

Keistuoliai

Keistuoliai portretas
Automobilius stabdys praleis kur nores, na o lektuvu dave papildomai kad tik daugiau parveztu serganciuju. Cia tokia logika?
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių