Quantcast

Po naktinio kino seanso Panemunės šile – tamsus kelias namo

  • Teksto dydis:

Šią savaitę į Panemunės šilą vakarais vilioja „Romuvos“ kino seansai po atviru dangumi, tačiau kauniečiai skundėsi, jog naktį grįžti į namus nėra jauku, nes Trijų mergelių tiltas beveik neapšviestas.

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai apsidalijo pastebėjimais apie netvarkingą apšveitimą ant pėsčiųjų tilto, vedančio į Panemunės šilą. Kauniečiai tikino, kad vakarais čia dega vos kelios lempos, tad nėra saugu vaikščioti.

„Su vyru Panemunėje vaikštinėjome savaitgalį, kitą dieną žiūrėjome ir „Romuvos“ rodomą filmą. Vakarai praėjo tikrai gerai, susirinko daug žmonių, tačiau grįžti iki automobilio buvo visiškai nejauku. Trijų mergelių tiltas vos apšviestas, degė vos kelios lempos, o juk filmas baigėsi vėlai, šimtai žmonių ėjo tuo tiltu ir visi ėjo beveik tamsoje“, – savo pastebėjimais pasidalijo Jūratė.

Ji tikino, kad keli apšvietimo stulpai retsykiais įsijungdavo, tačiau ilgai nešviesdavo. Kiti skleidė vos įžiūrimą šviesą. Anot jos, tik keletas lempų švietė taip, kaip turi būti, bet jų visam tiltui apšviesti tikrai neužtenka.

„Kažkaip tos geltonos lempos ir šiaip daug šviesos nesuteikia, o jei per visą tiltą dega vos keletas jų, tai iš viso tamsu“, – pridūrė moteris.

Portalas kauno.diena.lt pasidomėjo, kada planuojama sutvarkyti apšvietimą ant Trijų mergelių tilto. Miesto savivaldybės atstovai patikino, kad ketvirtadienį nedegančios lempos buvo sutvarkytos. Tačiau artimiausiu metu planuojama šioje vietoje dar pagerinti apšvietimą ir įrengti LED šviestuvus.


Šiame straipsnyje: Trijų mergelių tiltasapšvietimasnedega lemposPanemunės šilasskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Blogai dirba Kauno policija

Blogai dirba Kauno policija portretas
Dažnai būname Panemunės parke, bet niekada nematėme, kad ten kada pravažiuotų policija, jokio patruliavimo, nors pažeidėjų vedžiojančių palaidus be antsnukių kovinius arba pavojingų veislių šunis ( ypač prietemoje) yra daug. Tie šunų vedžiotojai gąsdina vaikus, suaugusius žmones, kelia jiems grėsmę, trukdo žmonėms ramiai ilsėtis.

Šiandien

Šiandien portretas
2019 liepos 29 d., pirmadienį,18:00-20:00 val., vyks eitynės už demokratiją Kaune „Nemuno kelias“. Eitynės vyks Dviračių take Žemuosiuose Šančiuose nuo Šančių mokyklos, Vokiečių g. 164, iki Geležinkelio tilto. Jose dalyvaus Kauno bendruomenės ir visi piliečiai, norintys pasakyti savo nuomonę Kauno tvarkymo klausimais. Taip pat kartu žygiuos tarptautinė samba ritmo grupė ROR (Rythms of Resistance), kūrybinėmis protesto formomis kovojanti su socialinėmis, politinėmis ir ekonominėmis problemomis visame pasaulyje. Gražios ir prasmingos dienos!

kaunietė

kaunietė portretas
kai daug žmoniu, tai gali eit ir tokiu apšvietimu, bet kad ir pavakary , jei žmoniu mažai, tai jaukiau nesijausi - pralekiantis dviračiu ar riedžiu gali atimt rankinę ir galėsi likt išsižiojęs, manyčiau, kad reikėtų kameras įrengt, kad žmonės jaustusi saugesni ir laiks nuo laiko, kokie tai patruliai pravažiuotu kokiais riedžiais per šilą..kas paskutinį kartą matė kažką panašaus? kad asfalto priklojo pilną mišką, tai to negana..
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių