Quantcast

Po koronaviruso protrūkio Kaune – vėl sugriežtinta tvarka Kauno miesto poliklinikoje

  • Teksto dydis:

Kauno miesto poliklinika operatyviai reaguoja į grėsmę keliančią situaciją. Sugriežtinta tvarka įsigalios jau nuo rytojaus.

„Pranešame, kad Kauno mieste nustačius gausų (diagnozė patvirtinta virš 10 asmenų) įvežtinio COVID-19 infekcijos židinį, įvertinus tai, kad šiuo metu nėra nustatyti visi COVID-19 infekcija susirgusių asmenų kontaktai ir aplankytos vietos, siekdami užtikrinti maksimalią pacientų ir darbuotojų apsaugą, nuo liepos 15 d. griežtiname pacientų patekimą į polikliniką įleisdami tik iš anksto užsiregistravusius pacientus“, – feisbuke paskelbė Kauno miesto poliklinikos atstovai.

Primenama, kad į polikliniką pacientai bus įleidžiami likus ne daugiau kaip 10 min. iki paskirto vizito laiko, kad prie įėjimo bus patikrinami paciento registracijos duomenys, pamatuojama kūno temperatūra, pasiteiraujama, ar neturi COVID-19 infekcijos požymių.

Siekdami užtikrinti maksimalią pacientų ir darbuotojų apsaugą, nuo liepos 15 d. griežtiname pacientų patekimą į polikliniką įleisdami tik iš anksto užsiregistravusius pacientus.

Atvykstant būtina dėvėti nosį ir burną dengiančias kaukes, respiratorius ar kitas veido apsaugos priemones. Laukiant prie poliklinikos ar jos viduje būtina laikytis saugaus dviejų metrų atstumo.

Kauno miesto poliklinikos vadovas Paulius Kibiša portalui kauno.diena.lt teigė, kad pirmiausiai būtina pasirūpinti visų kauniečių sveikata ir saugumu. Tiek darbuotojų, tiek pacientų: „Sustipriname patekimo į polikliniką kontrolę, pacientams primename, kad pajutus simptomus arba turėjus kontaktą su galimai sergančiu asmeniu būtina izoliuotis.“

„Mes COVID-19 negydome. Jeigu atvyksta pacientai, kuriems įtariamas virusas, juos nukreipiame į visai atskirą srautą, į mūsų operuojamą Karščiavimo kliniką, kuri veikia Šančių padalinyje. Ir toliau žmogus yra gydomas pagal nustatytus algoritmus“, – kalbėjo P. Kibiša.



NAUJAUSI KOMENTARAI

čempionas ,

čempionas , portretas
pas manę pati atsitiko ta nelemta sena liga sutriko širdies ritmas pagal širdies nepakankamuma skambinu į poliklinika o ten atsiliepė balsas ir sako išklauses mano registracijos prašima pas šeimos gydytoja atasako man gydytojas nepriima tik nuotoliniu būdu galite išsakyti savo sergamuma , ir registruokites pas šeimos daktara, skambinu nurodytu numeriu daktarui, o tas man išklausė ir sako kokius vaistus naudojai ar dar ju turi jeigu neturi aš tau išrašysiu elektronini, recepta , supratai į ligonine nesiunčiam neguldom su corona virusu, susimaiše esam, o širdies nepakankamumas širdies permušimas praeis savaime, gydykites pagal savo gebėjimus,

Elžbieta

Elžbieta portretas
absurdas.žmogui sutriko širdies ritmas.tai tik tik nuotolinei konsultacijai užregistravo po dviejų savaičių paplepėt su gydytoju.Telefonu plepėdama paklausys širdį.nuims elektrokardiogramą.ačiū jums.Jūs labai užsiėmę su korona ir mirkit laimingi.nesulaukę pagalbos....

melagiai

melagiai portretas
Centro poliklinikoje visada tokia tvarka buvo - nei registravo gyvam vizitui, nei įleisdavo į polikliniką.O SMS po registracijos internetu siunčia kaip gyvam vizitui - tai reiškia kosultacija telefoninė, o pinigus ima kaip už tikrą.
VISI KOMENTARAI 40

Galerijos

Daugiau straipsnių