Quantcast

Po gaisro Kaune – netikėtas gyvūnų mylėtojos pagalbos šauksmas

  • Teksto dydis:

Savaitės pradžioje Kaune, Sodų gatvėje, kilus gaisrui, o liepsnoms pasiglemžus ne tik medinį namą, bet ir žmogaus gyvybę, be pastogės liko balta katė. Pasak aplinkinių gyventojų, keturkojė iki šiol tupi prie kone nuodėguliais virtusio pastato.

Socialinio tinklo „Facebook“ grupėje „Žemųjų Šančių bendruomenė“ ketvirtadienio popietę pasirodė širdį veriantis moters įrašas.

„Tik rašiau apie atsiradusius juodus katinus savo rajone ir štai – vienas baltas, tiksliau balta. Istorija liūdna, kaip dažnai nutinka asocialių žmonių gyvūnams. Ši katytė iš to paties namo, iš kurio atėmiau šunelį Argutį, sulaužyta kojyte, kuris atlaikęs kelias operacijas, pagijęs rado nuostabius namus ir gyvena laimingai. Deja, šiai katytei žvaigždės sėkmės dar nerodo. Užvakar sudegė ir šis namas, užduso žmogus, kiti liko be pastogės. Be pastogės liko ir ši katytė. Lai būna ji Snaigutė. Nežinau jos tikrojo vardo. Ir anksčiau ją „šeimininkai“ skriausdavo, paspirdavo koja. Labai noriu jai padėti – surasti tikrai mylinčius šeimininkus, kad jos likimas pasisuktų sėkminga linkme“, – minėtoje grupėje rašė Vilmantė.

Pasak jos, balta katytė – jauna, sveika, sterilizuota. Aplinkiniai sako pastebintys, jog šiuo nelengvu metu labiau nei kada nors anksčiau artinasi prie svetimų žmonių tarsi ieškodama pagalbos – leidžiasi glostoma.

Aplinkiniai sako pastebintys, jog šiuo nelengvu metu labiau nei kada nors anksčiau artinasi prie svetimų žmonių tarsi ieškodama pagalbos – leidžiasi glostoma.

„Vakar vakare, kai nešiau maistą, nesunkiai paėmiau ant rankų. Gal kas norėtumėt pagelbėti Snaigutei ir leisti pajusti meilę bei šilumą, o ne spyrius? Pabandykime tai padaryti kartu“, – vylėsi moteris.

Portalui kauno.diena.lt susisiekus su Vilmante, ši neslėpė džiaugsmo, jog galbūt žinią paskelbus portale, pavyktų greičiau baltai keturkojei surasti naujuosius namus. 

„Gyvūnus gelbėju jau ne vieną dešimtmetį ir džiaugiuosi, kad atsiranda vis daugiau palaikančių. Vadinasi, mes tampame geresni, ar ne? Aš ją pati ir perduočiau, jei atsirastų tinkamas šeimininkas. Jei galėčiau, tikrai parsineščiau katytę į savo namus, tačiau visai neturiu tam galimybės“, – atviravo pašnekovė.

Norintys savo šeimą papildyti nauja nare – balta katyte, galite skambinti Vilmantei telefonu 869424237.

Primename, kad liepos 14 dienos vakarą Sodų gatvėje kilo gaisras, per kurį išdegė medinio namo vidus. Gaisravietėje rastas apdegęs 1964 metais gimusio vyro kūnas. Įtariama, kad gaisras kilo dėl neatsargaus elgesio su ugnimi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zita

Zita portretas
Neįmanoma skaityti be ašarų...... Sniegute, tu tikrai rasi namučius! O Jums Vilmante, kad viskas ir visada sektųsi!!!

L

L portretas
Kaip gerai, kad dar yra tokiu jautriu žmonių. Katytei rasti tikrai mylinčią šeima.

Regina

Regina portretas
Teko susipazinti su Vilmante,tai geros sirdies moteris . Tikiuosi nusisypsos laime ir Snaigutei
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių