Quantcast

Plečiantis Kauno regionui, auga ir pramonininkų asociacijos bendruomenė

  • Teksto dydis:

Kauno regionas yra viena perspektyviausių augančių verslo ekonominių zonų Lietuvoje. Galimybės įpareigoja tiek išvystytų, tiek augančių pramonės verslų vadovus bendradarbiauti, nes visi puikiai supranta, jog vieningas verslo balsas skamba daug tvirčiau.

Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacijos (KKPDA) prezidentas Marius Horbačauskas teigia, jog norint pasiekti realių rezultatų regione, reikia prie bendro stalo sėstis ir kalbėtis visiems – verslo, savivaldos ir mokslo atstovams. Asociacijos bendruomenei rūpi ne tik kaip sėkmingai verslams vystyti savo veiklas, bet ir tinkamos infrastruktūros sprendimai, kurie būtų patogūs į darbus atvykstantiems žmonėms. Ne ką mažiau reikšmingas ir mokslo bei verslo bendradarbiavimas, kuris leidžia spręsti kaip galima moksleivius ir studentus priartinti prie realių pramonės veiklų, supažindinti ir sėkmingai įlieti į darbo rinką.

Naujausias asociacijos narys – UAB „Ryterna Modul“ partneris Andrius Orlovas – sveikindamasis su asociacijos bendruomene, mini, jog kiekvienam vadovui svarbu jaustis galinčiu prisidėti prie regiono augimo ir sėkmingo gyvavimo.

Toks narių aktyvumas leidžia organizacijai imtis spręsti ir pramonės transformacijos poreikio klausimus. KKPDA vykdančioji direktorė Reda Stankevičienė akcentuoja, kad gyvename skaitmeninės transformacijos amžiuje ir asociacijai itin svarbu tapti platforma, kuri gali konsultuoti savo narius dėl geriausių sprendimų. KKPDA vadovė sako, jog niekas negali nuspręsti už mus, kas geriausia mūsų verslams ir regionui, tad turėdami aktyvius ir įsitraukiančius narius, mes įeiname į istoriją kaip skaitmeninės transformacijos vykdytojai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių