Quantcast

Per plauką nuo nelaimės: kauniečiai fiksuoja Laisvės alėjoje nukritusius lauko kavinės skėčius

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Laisvės alėjoje besivaikštinėjančių kauniečių dėmesį patraukė nukritę vienos kavinės skėčiai, kurie, neatlaikę stipraus vėjo, nukrito ant lauke esančių staliukų. Kaip sako miestiečiai, iki didesnės nelaimės – tik vienas žingsnis.

Apie pamatytą vaizdą Laisvės al. 56 kaunietis Jonas portalo kauno.diena.lt redakciją informavo šiek tiek po 14 val. 

„Vaikščiodami po miestą išgirdome netikėtą garsą, pamatėme, kad kavinės skėčiai pradėjo kristi kaip lapai. Išsigandome, kad nebūtų užvirtę ant maitinimo įstaigoje buvusių klientų. Keista, kad sušvelninus karantiną, kavinės savininkai nepasirūpino tinkamomis sąlygomis bei saugiai nepritvirtino skėčių, juk taip – tik per plauką nuo skaudžios nelaimės“, – nerimą išsakė vyras.

Paklausus, ar skėčius pavyko pastatyti į savo vietas, Jonas teigė, kad juos teko kelti patiems klientams, niekas iš kavinėje dirbusių darbuotojų to nepastebėjo ir nepagelbėjo.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, šiandien vietomis šiaurės vakarų, vakarų vėjo gūsiai siekė 15-17 metrų per sekundę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaip

Kaip portretas
Kaip tuos skėčius pritvirtinti? Į naują grindinį gręžti negalima. Aišku personalas turi suskubti juos suskleisti , jei pakyla vėjas. O kur dėti klientus ? jei staiga pakyla vėjas? Į vidų restorano įleisti negalima. Turbūt teks siūlyti jiems palaukti savo užsakyto maisto ir kol vėjas nurims greta esančioj kokioj nors parduotuvėj. Čia vadinasi leido kavinėms ir restoranams atsidaryti.

Dangus griuva,zeme linksta....

Dangus griuva,zeme linksta.... portretas
Tentai,parasiutai,brezentai,siaubo filmas,baisiau uz Astravo atomine,bekite sleptis Kaunieciai.

Anonimas

Anonimas portretas
ten jau ne skėčiai, o tentai:))
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių