Quantcast

Pirkėjai buvo išprašyti iš „Lidl“ parduotuvės: priežastis – nemaža žiurkė

  • Teksto dydis:

Trečiadienio popietę viešojoje erdvėje kauniečiai pradėjo dalytis informacija, kad vienoje „Lidl“ parduotuvių dėl nemažos žiurkės žmonės buvo išprašyti iš parduotuvės. 

„Bent kol kas į Savanorių pr. 315 esančią „Lidl“ nevažiuokite. Imant sausainius teko pamatyti tokią nemažą žiurkę, iškišusią galvą tarp prekių, todėl visi žmonės buvo išprašyti iš parduotuvės“, – trečiadienį skelbė internautas.

„Lidl Lietuva“ atstovė ryšiams su visuomene Lina Skersytė portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad vienoje parduotuvių tokia situacija buvo užfiksuota.

„Šis gyvūnas į parduotuvę pateko iš lauko. Jį pastebėjus, pirkėjų buvo paprašyta kelias minutes palaukti lauke, parduotuvė trumpam buvo uždaryta, iškviesta graužikų kontrolės tarnyba. Graužiką pagavus, parduotuvė vėl buvo atidaryta. Atsiprašome pirkėjų dėl šios nemalonios situacijos, dėsime pastangas, kad tokie atvejai nepasikartotų“, – portalui atsiųstame laiške dėstė „Lidl Lietuva“ atstovė.


Šiame straipsnyje: LidlžiurkėLidl parduotuvė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Tai ,kad tos Lidl yra sandėliai,o sandeliuose yra žiurkių...be to didelė nešvara tualete.Pirkinių sąskaitą verta pasitikrinti,nes sukčiaujama.Na aišku IKI,,vadinamo Vitebsko,dar nelenkia,bet.....

>>>Baisesnė \\\\\.../////

>>>Baisesnė  \\\\\...///// portretas
Kolega,nežemink,tai ne nusususi kokia parduotuvės žirkė,o ryža'barzdis nusipenėjęs,"nusipelnėjęs" URM'o direktorius P A C A S.

Baisesnė

Baisesnė  portretas
Žiurkė URM sėdi.
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių