Quantcast

Pėstiesiems – daugiau patogumo: ties Geležinkelio stotimi atnaujinta požeminė perėja

  • Teksto dydis:

Kauno miesto savivaldybė skelbia, jog ties Geležinkelio stotimi atnaujinta pėsčiųjų požeminė perėja. Remonto sulaukė ir kitose miesto vietose esančios pėsčiųjų perėjos.

„Pėsčiųjų patogumui ir saugumui užtikrinti – dar daugiau dėmesio“, – pranešė miesto atstovai.

Kauniečiai informuojami, kad Vytauto prospektu ir Tunelio gatvės sankryža esanti požeminė pėsčiųjų perėja pilnai atnaujinta. Ties Geležinkelio stotimi nuolat eina nemažas pėsčiųjų srautas, tad dabar bus gerokai patogiau.

„Įstiklintos stogo konstrukcijos, įrengtos naujos informacinės švieslentės, šviestuvai bei papildomas keltuvas neįgaliesiems“, – nurodoma savivaldybės socialinio tinklo „Facebook“ įraše.

Kauno m. savivaldybės nuotr.

Be to, gerų žinių sulaukė ir Šilainių gyventojai, nes Šarkuvos gatvėje taip pat sutvarkyta tunelio tipo perėja.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad metų pradžioje atnaujinimo darbai baigti ir požeminėje pėsčiųjų perėjoje, esančioje po Taikos bei Savanorių prospektų sankryža.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jolita

Jolita  portretas
Požeminė perėja prie geležinkelio stoties ir anksčiau buvo visai padori, o dabar dar tvarkingesnė ir šviesesnė. Labai reikėtų pasirūpinti požemine perėja prie autobusų stoties. Ji trumpa, bet prirašinėta, purvina ir smirdanti.

o ką jau

o ką jau portretas
ten reikėjo naujinti?

Stadionas

Stadionas portretas
Ko dar gerb. Visvaldas Matijošaitis nesutvarkė Kaune ? Viską jo rankos pasiekia. "Ožių partijai" valdant Kaunas atrodė kaip Ukrainos provincija. Po 7,5 metu tapo pirmuoju Lietuvos miestu. Ir visą tai - vieno žmogaus pastangų ir sugebėjimų dėka. Nebūtu V. Matijošaičio - vėl viskas sustotu. Kai pasižiūri į tuos labanauckus, verygas, juozapaičius - vemt verčia ! Žalio supratimo apie ūkinius dakykus neturi, o dabartiniam merui net į puspadžius netiktu !
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių