Quantcast

Turizmo dienos proga – nemokamos kelionės traukiniais ir įspūdžių kupinas savaitgalis Kaune

  • Teksto dydis:

Net 400 nemokamų traukinio bilietų į Kauną ir atgal namo – tokį siurprizą Kauno miestas kartu su keleivių vežimo traukiniais bendrove „LTG Link“ dovanoja Pasaulinės turizmo dienos, minimos rugsėjo 27 d., proga.

„Europos kultūros sostinėje šia proga visų lauksime spalio 1–2 dienomis – renginių kalendorius sausakimšas nuostabių pasiūlymų, o gamta jau žavi rudenišku peizažu. Tad visi bėgiai veda į Kauną“, – šventinį savaitgalį pristato Kauno miesto turizmo ir rinkodaros agentūra „Kaunas IN“.

Nemokamus bilietus gauti galima LTG interneto prekybos sistemoje pasinaudojus kodu „kaunastic“, kuris galioja tik rugsėjo 27 d. Dovana – kelionės visoms tiesioginėms kryptims į Kauną ir atgal spalio 1–2 dienomis, tai yra Vilnius–Kaunas–Vilnius, Šiauliai–Kaunas–Šiauliai, Marijampolė–Kaunas–Marijampolė, Kybartai–Kaunas–Kybartai. Bilietų į abi puses kiekis ribotas – jų paruošta lygiai 400.

Kaunastišką savaitgalį susiplanuoti visi kviečiami į „Kaunas IN“ ir „Kaunas 2022“ turizmo informacijos centrą. Pačioje miesto širdyje, Laisvės al. 36 esančiame keliautojų pamėgtame biure vyks ir loterija. Visi, pateikę šios akcijos traukinio bilietus, bus apdovanoti prizais. Taip, taip – Pasaulinės turizmo dienos proga visi bilietai laimingi!

„Kaunas IN“ nuotr.

Tarp loterijos prizų – kuponai apsilankymams karščiausioje Kauno naujienoje, „Žalgirio“ arenos baseine. Kauno svečius apsilankyti baseino ir pirčių erdvėje pakvies ir „Aušra SPA“. „Kaunas – Europos kultūros sostinė 2022“ komanda į loterijos prizų kraitį pridėjo bilietų į vieną įspūdingiausių šių metų muzikos renginių – „Kauno kantatą“. Projekto premjera spalio 1 d. vyks „Žalgirio“ arenoje. Kiti galimi loterijos prizai – Kauno miesto suvenyrai.

„Kaunas IN“ ir „Kaunas 2022“ turizmo informacijos centre visi norintys taip pat gali išsirinkti dominantį maršrutą po Kauną, sužinoti daugiau apie Europos kultūros sostinės programą ir susiplanuoti ateinančias išvykas į šį miestą. Juk vieno savaitgalio išragauti Kaunui tikrai nepakaks – www.kaunastika.lt siūlo daugiau nei tris dešimtis teminių maršrutų, dominančių gamtos, sporto, architektūros, gatvės meno, istorijos, gastronomijos, literatūros gerbėjus, esamus ar būsimus studentus, taip pat – pačius mažiausius keliautojus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kauniečiams skirta prievolė savo mokesčiais išlaikyti savivaldybės kontoras, rengiančias viliotinius vilniečiams ar marijampoliečiams. Ir netgi kviesti Vilniaus gyventojus nemokamai atšvęsti Kaune Vilniaus gimtadienį, kaip jau ne vienus metus buvo...Kažkaip apie tokį "atgalinį" kvietimą kauniečiams neteko girdėti...

Klausimas

Klausimas portretas
O kas skirta kauniečiams? Tai patiems kauniečiams jokių prizų?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių