Quantcast

Parduotuvėje lesantį paukštį pamatęs kaunietis: neramu dėl švaros

  • Teksto dydis:

Į maisto prekių parduotuvę užsukęs kaunietis gerokai nustebo pamatęs skyriuje, prie kepinių, vaikštantį ir trupinius lesantį paukštį. Viena vertus, toks vaizdas, sakė jis, gerokai nudžiugino, tačiau, kita vertus, privertė sunerimti dėl higienos.

Vaizdo įrašu ir nuotrauka su portalo kauno.diena.lt žurnalistais pasidalijęs vyras pasakojo paukštį prekybos centre „Savas“ esančioje „Rimi“ pastebėjęs gruodžio 29-osios pavakarę.

„Emocija – gera, tikrai praskaidrino dieną!. Gaila, kad į parduotuvę atėjau be vaikų – būtų ir jiems patikę!“ – šyptelėjo kaunietis.

Tačiau pridūrė, kad tuo pat metu mintyse ėmė suktis ir kiti klausimai: kaip paukštis pateko į parduotuvės vidų? Ar jam kas nors padės ištrūkti? Juk žiema ir niekas nelaikys ilgai atidarytų prekybos centro durų. O jei paukštis parduotuvėje gyvena jau senokai? „Tokiu atveju, neramu dėl švaros, juk jis vaikštinėja ten, kur atvirai laikomi maisto produktai“, – nuogąstavimu dalijosi jis.

Pasak „Rimi“ atstovės Gabrielės Šerėnienės, į prekybos salę paukštis pakliuvo per bendrą prekybos centro „Savas“ įėjimą. Apie tai, teigė pašnekovė, buvo nedelsiant pranešta pastato administracijai, kuri patikino – bus imtasi prevencijos priemonių, kad taip neatsitiktų ateityje.

„Nedelsiant kreipėmės ir į bendrovę „Dezinfą“, kad „Rimi“ parduotuvėje būtų atlikti reikiami dezinfekcijos veiksmai.  Atsiprašome mūsų pirkėjų ir dar kartą norėtume padėkoti, kad neliko abejingi – atkreipė į šią situaciją dėmesį ir suteikė galimybę mums imtis visų reikiamų veiksmų“, – kalbėjo G. Šerėnienė.


Šiame straipsnyje: rimiSavaspaukštispaukštis parduotuvėjeskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vlada

Vlada portretas
Ponai redaktoriai ,ar jums neatsibodo jau menesi laiko rasineti ir rodyti vis ta pacia nuotrauka ir durnint skaitytojus !?

čia

čia portretas
ne paukštis, čia žvirblis.

Dainius

Dainius portretas
Paukštis pamatęs parduotuvėje kaunietį: "Nu ir roža".
VISI KOMENTARAI 36

Galerijos

Daugiau straipsnių