Quantcast

Papiktino magistralėje pamatytas vaizdas: juk pinigai skaičiuojami iš mūsų kišenės

  • Teksto dydis:

Pirmadienio rytą magistrale kryptimi nuo Kauno link Vilniaus važiavęs vyras gerokai nustebo išvydęs visu pajėgumu plieskiančius gatvės apšvietimo stulpus, nors lauke prietemos nebuvo. „Įdomu, kodėl lempos abejose kelio pusėje tokiu metu buvo įjungtos, juk pinigai už gatvių apšvietimą skaičiuojami iš mūsų, mokesčių mokėtojų, kišenės!“ – plūdo vairuotojas.

Minėto pobūdžio vaizdą kaunietis užfiksavo gegužės 4 dienos rytą, šiek tiek po 10 val. Kaip teigė jis, abejose magistralės pusėse apšvietimo stulpai vis dar švietė, nors lauke jau seniai nebebuvo tam poreikio.

„Važiavau kryptimi nuo „Megos“ link Vilniaus. Ta atkarpa, kur vis dar švietė gatvių apšvietimo stulpai, yra pravažiavus Nerį ir judant link Savanorių prospekto į Vilniaus pusę“, – detalizavo pašnekovas.

Paklaustas, ar kada nors anksčiau yra pastebėjęs, toje vietoje į autostradą ryte ar dieną plieskiančią šviesą, vairuotojas, tarstelėjo, jog pastarasis niuansas jam nėra įsiminęs, tačiau šiandien kaip reikiant patraukė dėmesį.

Portalo žurnalistams susisiekus su bendrovės „Kelių priežiūra“ atstovais, atsakingais už regioninius kelius, ir užsiminus apie kauniečio pastebėtą reginį gegužės 4 dienos rytą, užsiminta, jog atkarpoje buvo atliekami gatvių apšvietimo remonto darbai.

„Nedegė pavieniai šviestuvai, todėl, kad pavyktų rasti tuos, kurie nedega, reikėjo įjungti“, – sakė telefonu atsiliepęs pašnekovas, o dėl detalesnės informacijos patarė kreiptis į „Kelių priežiūros“ atstovus žiniasklaidai.

Kaip pavyko sužinoti, už atliekamus darbus autostradoje nuo „Megos“ link Vilniaus atsakinga įmonė „Fregda“.

Pasak minėtos bendrovės Projektų vadovo Arno Sudeikio, magistralės apšvietimą prižiūrinti „Kelių priežiūra“  vykdė testavimo ir remonto darbus ant A. Meškinio tilto, Neries ruožo, todėl  apžiūros metu buvo įjungta ir dalis įrengtų šviestuvų.

„Fegda“ šiuo metu vykdo baigiamuosius „Valstybinės reikšmės magistralinio kelio Nr. A1 Vilnius-Kaunas-Klaipėda ruožo nuo 100,47 iki 101,79 km kapitalinio remonto“ darbus. Darbus planuojama baigti gegužės 30 dieną.


Šiame straipsnyje: autostradagatvių apšvietimasremonto darbaiskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

AS

AS portretas
VSIO ZAKONNO!

lol

lol portretas
laikrodis rusiškas, moteriškas, ranka apibintuota, piktinasi tuo, kuo neturėtų................kiaurasamtis.................

Marke

Marke portretas
Norėjo pareklamuoti savo bobiska laikrodį, daugiau nieko
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių