Quantcast

Pakaunėje pasveikintas 900-asis šių metų kūdikis

  • Teksto dydis:

Gausią Kauno rajono bendruomenę papildė dar vienas narys – rugsėjo 7 d. gimė Mykolas Jatautas, 900-asis šių metų kūdikis.

Berniukas yra Simonos ir Daumanto Jatautų pirmagimis. Mykolo tėvai yra veterinarijos gydytojai, dirbantys Respublikiniame veterinarijos aprūpinimo centre. Darbas ir meilė tai pačiai profesijai juos ir suvedė į porą. Kartu jie jau pusantrų metų.

Mažylio tėtis augo Vilkijoje, mama – Elektrėnuose, tačiau sukūrusi šeimą pora ieškojo namo, kuris turėtų didelį kiemą. Tokį rado Domeikavoje, didžiausiame Lietuvoje kaime.

Simona pasakojo, kad dar laukdamasi nujautė, kad gims sūnus, nors iš pradžių tėvai nežinojo kūdikio lyties. „Sūnus gimė labai gražią saulėtą rudens dieną“, – džiugias akimirkas prisiminė mama.

Vardą berniukui tėvai rinko labai atsakingai. „Norėjome lietuviško, gražaus ir nedažno vardo. Jau ketvirtą nėštumo mėnesį mažylį pradėjome vadinti Mykolu“, – atskleidė tėtis Daumantas.

Rugsėjo 20 d. Raudondvario pilyje mažylį ir jo tėvelius pasveikino Kauno rajono savivaldybės mero pavaduotojas Antanas Nesteckis. Jis Mykolo tėvams įteikė kūdikio knygą, kurioje jie galės fiksuoti svarbiausias sūnaus gyvenimo akimirkas, ir tradiciškai dovanojamą kūdikio kraitelį. Vicemeras palinkėjo Mykolui augti sveikam ir laimingam.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių