Quantcast

Pagaliau: atidaromas eismas Panerių gatve

  • Teksto dydis:

Po trijų savaičių atidaromas eismas Panerių gatve, pranešė Kauno m. savivaldybės.

„Jau rytoj kauniečiai vėl gali planuoti rytinius maršrutus Panerių gatve. 

Lietuvos automobilių kelių direkcija rangovai sėkmingai užbaigė nugriuvusios A. Meškinio tilto konstrukcijos dalies pašalinimo darbus. Eismą numatyta atverti ketvirtadienį, 6 val. ryto. Dėkojame už kantrybę“, – rašoma miesto savivaldybės feisbuko paskyroje.

Primename, kad vasario 14-osios naktį nukritęs rekonstruojamas Kleboniškio tiltas pridarė darbų įvairioms institucijoms.

Pasak „Kauno tiltų“ generalinio direktoriaus Aldo Rusevičiaus, kai tiltas griuvo, dirbo naktinės pamainos darbininkai. Tuo metu kaip tik buvo demontuojamos tilto konstrukcijos, tačiau viskas pakrypo netikėta linkme. Tilto perdanga atsikabino nuo atramos ir persisvėrė. Dalis tilto konstrukcijos smigo į žemę, kita – pakilo aukštyn.

Griovimo darbus objekte atliko ilgametę tokių darbų patirtį turintis subrangovas. Pasak pagrindinių rangovų, darbai buvo vykdomi pagal suderintą griovimo darbų technologinį projektą. Pagal tą pačią technologiją jau buvo sėkmingai išardyta didžioji dalis tilto.

„Tuomet buvo vykdomi ardymo darbai, kuomet atjungiama tilto dalis ir vėliau turėjo būti demontuota. Toje pamainoje dirbo apie dešimt darbininkų. Niekas nenukentėjo – nei žmonės, nei automobiliai“, – anksčiau portalui kauno.diena.lt nurodė A. Rusevičius ir pridūrė, kad jo darbo praktikoje toks atvejis pirmasis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Patys prisišiko patys išsivalė ir dar medalio klaunai nori.

Gh

Gh portretas
Malonu girdėt jai tai tiesa sveikinam

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Sveiknu,kad dar laimingai baigėsi,išsuagojo gretimus tiltus.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių