Quantcast

Paaiškėjo, kur pakaunėje bus elektromobilių įkrovimo stotelės

  • Teksto dydis:

Siekdama paskatinti viešųjų elektromobilių įkrovimo stotelių plėtrą pakaunėje, taip pat užtikrinti Lietuvos Respublikos alternatyviųjų degalų įstatyme numatytų įpareigojimų savivaldybėms vykdymą, Kauno rajono savivaldybės taryba vasario 23 d. patvirtino elektromobilių įkrovimo stotelių preliminarių vietų vietinės reikšmės keliuose ir viešosiose erdvėse sąrašą.

Taip pat yra parengtos pagrindinės nuostatos ir artimiausiu metu bus skelbiamas konkursas operatoriams parinkti, kurie bus atsakingi už elektromobilių įkrovimo stotelių įrengimą ir aptarnavimą.

Paruošti tokį sąrašą savivaldybes įpareigojo Susisiekimo ministerija. Pagal poreikius, bet ne rečiau kaip kas trejus metus, šiuos planus būtina peržiūrėti ir atnaujinti.

Viešųjų ir pusiau viešųjų elektromobilių įkrovimo prieigų vietinės reikšmės keliuose Kauno rajono savivaldybėje planas buvo parengtas pagal ESO pateiktus duomenis apie esamas prisijungimo prie tinklų galimybes, suderintas su ESO ir Susisiekimo ministerija.

Operatoriai įsipareigotų savo lėšomis, taip pat galbūt pasinaudodami ES investicijų lėšomis įrengti viešąsias elektromobilių įkrovimo stoteles savivaldybės plane numatytose preliminariose vietose ir turėtų užtikrinti paslaugų stotelėse teikimą ne mažiau kaip penkerius metus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Eilinis nusikalbėjimas

Eilinis nusikalbėjimas portretas
Visai rašeivoms stogai nuvažiavo.Antraštė skelbia,kad paaiškėjo kur bus statoma,ta įkrovimo aikštelė,bet pačiame straipsnyje,apie tai nė žodžio.Kuo toliau,tuo daugiau rašeivų nemokšų.

to >,,Tai kur bus tos stotelės,nematau numatomų vietų sąrašo

to >,,Tai kur bus tos stotelės,nematau numatomų vietų sąrašo portretas
šiuo metu vyksta ,, vokelių , viskio dėžučių '' aukcionas - juos atplėšus ir paaiškės kas statys ir kur , pakaunė labai plati sąvoka , gali būti ir už 50km.

visada nedaėdęs

visada nedaėdęs portretas
kiekvienoje įkrovimo stotelėje po greito maisto ,,restoraną'' !
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių